
Цитрулин малат повишава производството на азотен оксид, премахва млечната киселина, увеличава производството на аденозин трифосфат, увеличава енергията и подобрява производителността.
Цитрулин малат повишава производството на азотен оксид, премахва млечната киселина, увеличава производството на аденозин трифосфат, увеличава енергията и подобрява производителността.
Бета-аланинът повишава нивото на карнозин, стимулира силата, спомага за изгарянето на излишните мазнини, увеличава мускулното буфериране, подобрява издръжливостта и намалява времето за възстановяване.
В тази статия ще обърнем внимание на всичко, което трябва да знаете за BCAA и тяхното въздействие върху изграждането на мускулите, възстановяване, загуба на мазнини и производителността.
Приемането на глутамин по време или след тренировка, стимулира и увеличава синтеза на гликоген, толкова колкото да приемете висока доза прости въглехидрати.
Тази тренировъчна програма е предназначена за увеличаване на мускулната маса, доколкото е възможно в 10 седмици. Всяка мускулна група се тренира веднъж седмично, използвайки предимно тежки комбинирани упражнения. Тренировъчният сплит е четири дневен като почивате в сряда, събота и неделя. За да извлечете максимума от тази програма трябва да се храните обилно. Трябва да имате най-малко 5 основни хранения на ден.
ОщеАко все още не сте си намерили подходяща тренировъчна програма за вас, която да акцентира на краката, дупето и корема, спрете да търсите. Тази тренировъчна програма е подходяща за вас.
ОщеПокачването на мускулна маса се нарича анаболизъм. А "изгарянето" на мазнини е точно обратното - катаболизъм. Тези две състояния са напълно различни.
ОщеТози вид тренировъчна програма набляга на интензивността. Почивките между сериите да са по малки, тъй като не тренираме крака или някоя друга голяма мускулна група.
ОщеМетаболизъм е скоростта, с която вашето тяло обработва храната, която приемате. Ако се опитвате да губите мазнини, увеличаването на скоростта на вашия метаболизъм ще ви помогне да свалите повече килограми, без да ...
Още