Антиоксиданти

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Кверцетин: какво представлява и какви са ползите за здравето ви

Основните ползи на кверцетина са: поддържа здравето на сърдечно-съдовата система; балансира усложненията от рак; балансира проявите на алергии; успокоява болката; подпомага храносмилателната система; съюзник в поддържането на здравето и целостта на костите; полезен в процесите на подмладяване; може да има антивирусно действие в контекста на настоящата КОВИД пандемия.

Какво е коензим Q10 (CoQ10) и какви са ползите от него

CoQ10 участва в производството на клетъчна енергия и служи като антиоксидант. CoQ10 помага за подобряване на здравето на сърцето и регулирането на кръвната захар, подпомага превенцията и лечението на рак и намалява честотата на мигрените.

Алфа-липоева киселина - предимства за натуралните атлети

Алфа- липоевата киселина има способността да участват в производството на енергия в тялото, както и редица физиологични процеси. Това е причината, ние да можем да я наречем добавка с множество ефекти.

Антиоксиданти

Антиоксидантите защитават организма срещу щети, причинени от свободните радикали (нестабилни молекули, които могат да увредят здравите клетки и тъкани). Всеки път, който дишаме поглъщането на кислород причинява образуване на свободни радикали.