Диети

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Примерен хранителен план за жени

Този хранителен режим е примерен и трябва да знаете, че няма универсален начин на хранене, който да даде еднакво добри резултати при различните хора. Всеки има различни генетични предпоставки, които определят развитието на тялото му.

Яжте, за да победите целулита!

С тези съвети, вие ще се сбогувате с портокаловата кожа. Целулитът е проклятието на всяка жена, която се стреми да изглежда добре. Той се появява, когато мастните натрупвания под кожата преминат в съединителната тъкан.

Хранителен режим за жени целящи тонизиране, стягане и отслабване

Най-важното нещо, за да свалим излишните мазнини е храненето. Високо качественият протеин изгражда 50 процента от вашата диета, 35 процента - сложни въглехидрати, 15 процента здравословни мазнини.

Трансформираща диета за жени

Не се заблуждавайте, че диета е глад. Диета е правилно хранене. Много хора смятат, че като намалят храната, ще отслабнат. Истината е, че редовното хранене стимулира топенето на мазнините. Трябва да приемате по четири - пет пъти храна на ден.

Диета за отслабване на Дженифър Ренкин

Диета за отслабване на Дженифър Ренкин. Описание на всяко едно хранене. Хранителният план е съставен от 6 хранения. А именно: закуска, втора закуска, обед, следобедна закуска, вечеря, вечерна закуска.