Диети

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Диета за изгаряне на мазнини

С помощта на този хранителен режим вие ще свалите излишните мазнини. Но трябва да знаете, че освен от хранителен режим, вие се нуждаете и от тренировъчна програма, правилно възстановяване и от хранителни добавки.

Искате ли да имате плочки за лятото

Изпълнявайте стриктно диетата, кардио тренировката и упражненията за коремните мускули и скоро ще бъдете един от тези мъже и жени, постигнали своите цели, и ще се различавате от другите, които само говорят за това.

Диета за отслабване

Хранителния план е направен за четири дни. Като всеки 5-ти ден започвате отначало диетата. Всеки ден приемате различно количество въглехидрати.

Диета за релеф на Джей Кътлър

Джей печели титлата на Мистър Олимпия след 6 участия, в 4 от които е класиран на 2-ро място след Рони Колман - 8-кратния шампион (1998-2005). Най-близо до 1-то място е през 2001

Хранителен план за мускулна маса

Този хранителен план е за хора тежащи около 90 килограма. Количеството протеин и въглехидрати, което трябва да приемате на ден е индивидуално за всеки. В зависимост от това колко килограма сте. Ще ви напиша подробно описание на това колко протеин и колко въглехидрати трябва да приемате.