Диети

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Искате ли да имате плочки за лятото

Изпълнявайте стриктно диетата, кардио тренировката и упражненията за коремните мускули и скоро ще бъдете един от тези мъже и жени, постигнали своите цели, и ще се различавате от другите, които само говорят за това.

Хранителен план за мускулна маса

Този хранителен план е за хора тежащи около 90 килограма. Количеството протеин и въглехидрати, което трябва да приемате на ден е индивидуално за всеки. В зависимост от това колко килограма сте. Ще ви напиша подробно описание на това колко протеин и колко въглехидрати трябва да приемате.

Диета за изгаряне на мазнини

С помощта на този хранителен режим вие ще свалите излишните мазнини. Но трябва да знаете, че освен от хранителен режим, вие се нуждаете и от тренировъчна програма, правилно възстановяване и от хранителни добавки.

Изгаряне на мазнини и покачване на мускулна маса

В тази статия ще научите как да си изградите ефективна за вас диета, за да постигнете невероятни резултати и да трансформирате тялото си.

Как да отслабнем за петнадесет седмици

Повечето хора си мислят, че диетата е глад. Всъщност диетата е правилно хранене. Голяма грешка при повечето хора е, че се хранят по два пъти на ден, но за едно хранене изяждат храна колкото за 2-3 по малки хранения.