Диети

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Релеф без загуба на мускулна маса

Единственият начин да премахнете излишните мазнини е да започнете достатъчно рано, за да имате много време. Ако сваляте около 2 паунда на седмица, ще бъде горе-долу добре. Обаче не трябва така да насрочите диетата си, че да достигнете състезателното тегло в деня на състезанието. Вместо това, постъпете като мен и приключете една седмица преди състезанието.

Дневен хранителен режим за 70 килограмов бодибилдър

Количеството протеин трябва да варира от 2.2 до 2.8 грама на телесно тегло. В този случай, ако сте 70 килограма, трябва да приемате около 160-200 грама протеин на ден. Приемайте по 4-5гр. въглехидрати на килограм телесно тегло. За този хранителен план от 280 до 350 грама въглехидрати на ден.

Яж, Тренирай, Расти

Време е да пуснете тежестите и да седнете на масата. "Храна" ще се превърне в новата ви любима пет буквена дума.

Хранителен план за мускулна маса

Този хранителен план е за хора тежащи около 90 килограма. Количеството протеин и въглехидрати, което трябва да приемате на ден е индивидуално за всеки. В зависимост от това колко килограма сте. Ще ви напиша подробно описание на това колко протеин и колко въглехидрати трябва да приемате.

Диета за отслабване

Хранителния план е направен за четири дни. Като всеки 5-ти ден започвате отначало диетата. Всеки ден приемате различно количество въглехидрати.