Кафеин

Кафеин

Действие:

Със сигурност сте чували, че пиенето на кофеин преди тренировка Ви тонизира и Ви дава сила. Често се говори, че кофеинът в кафето може да навреди на мускулния разтеж, а дори и прекомерното му използване може да навреди. Кофеинът стимулира топенето на мазнините. Увеличавайки нивото на кръвната захар и освобождаването на свободните мастни киселини от клетките, с това се увеличава и енергията при дълготрайни натоварвания, каквито са например продължителните кардиозанимания.

 

Кофеинът не само стимулира психиката, но и вследствие на тонизиращия си ефект той подобрява силовите постижения и тонизира костите. Комбиниран с тирозина възстановява нервно мускулната проводимост, която страда по време на тренировка. Резултата при културистите е, че подобрява тренировъчната интензивност, което от своя страна допринася до повече мускули.


Дозировка:

За намаляване на телесните мазнини вземайте 50-100 мг с храна на всеки четири часа. За психическа активност  50-100 мг могат да се вземат два три пъти на ден на празен стомах. За по-добро мускулно представяне 100-200 мг, в зависимост от телесното тегло, да се вземат с храна един час преди тренировка.

 

За направата на всяка статия влагаме много труд, усилия и време, за да може да Ви поднесем достоверна и лесна за разбиране статия. Ако статията Ви е била полезна, моля да я споделите в социалните мрежи, за да достигне до повече хора. Не забравяйте да ни последвате в Instagram и да харесате нашата страница във Facebook.  Благодаря ви!

 

 • Хранителен режим

  Когато начинът ви на хранене е съобразен с начина ви на живот, вашите цели, тренировъчния ви стаж и свободното време, с което разполагате, вие ще постигнете желаните резултати. Затова вие се нуждаете от индивидуален хранителен режим.

 • Комплексна програма

  Когато тренировъчната програма, хранителният режим и точните хранителни добавки се комбинират със следене на резултатите и оптимизиране на процеса, резултатите ще се постигнат по-лесно и ефекта ще е много по-голям.

 • Тренировъчна програма

  Повечето хора имат изоставащи мускулни групи, на които трябва да се обърне по-детайлно внимание, за да се изгради красиво и симетрично тяло, затова вие се нуждаете от специално изготвена тренировъчна програма.

 • Супер Абонамент

  Супер Абонамент включва хранителен режим, тренировъчна програма, консултация за прием на хранителни добавки, всекидневни консултации, следене на резултатите и оптимизиране на процеса в рамките на 3 месеца.