За бедра

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Бедрено разгъване (Leg Extensions)

Бедрено разгъване е много добро упражнение за покачване на мускулната маса и оформяне на четириглавия бедрен мускул. Упражнението се прави на машина, което допринася за много правилно(изолирано) изпълнение.

Бедрено сгъване (Leg Curls)

Бедреното сгъване е упражнение, което акцентира върху задната част на бедрата.Това e упражнение както за натрупване на мускулна маса, така и за оформяне на мускула.Ако искате да правите маса Ви препоръчвам да правите по 10-12 повторения на серия.Ако искате да наблегнете на релефа Ви препоръчвам да правите повече от 15 повторения.

Бедрено сгъване с дъмбел

Бедреното сгъване с дъмбел е упражнение, което акцентира върху задната част на бедрата.Това e упражнение както за натрупване на мускулна маса, така и за оформяне на мускула.Ако искате да правите маса Ви препоръчвам да правите по 10-12 повторения на серия.Ако искате да наблегнете на релефа Ви препоръчвам да правите повече от 15 повторения.

Избутване от лег преса

Лег пресата е едно от най-добрите упражнения за бедра. Позволява използването на много големи тежести без риск за контузия. При изпълнението на това упражнение не се натоварва кръстът. Подходящо упражнение за всички, които се занимават с бодибилдинг.

Хакен-клек на машина (Hack Squat )