За дамите

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Какви упражнения да правим и да избягваме по време на бременност

Колкото по-активни сте по време на бременност, толкова по-лесно ще бъде да се адаптирате към наддаването на теглото ви и към промяната на формата на тялото ви. Освен това спортуването по време на бременност ще увеличи шансовете за естествено раждане, ще намали риска от гестационен диабет и хипертония, ще ви помогне да се върнете във форма по-бързо след раждането.

Петдневна тренировка за отслабване за жени

Ако искате да свалите няколко килограма, но досега не сте били във фитнес център, погледнете тази програма. Програмата е подходяща за дами без фитнес опит.

Примерен хранителен план за жени

Този хранителен режим е примерен и трябва да знаете, че няма универсален начин на хранене, който да даде еднакво добри резултати при различните хора. Всеки има различни генетични предпоставки, които определят развитието на тялото му.

Тренировка за дупе и бедра в домашни условия

В тази статия ще ви покажем една тренировка за дупе и бедра в домашни условия. Ще научите какви упражнения трябва да правите, за да стегнете дупето и бедрата и как да ги изпълнявате правилно.

Четиридневна фитнес тренировка за амбициозни жени

Ако все още не сте си намерили подходяща тренировъчна програма за вас, която да акцентира на краката, дупето и корема, спрете да търсите. Тази тренировъчна програма е подходяща за вас.