За дамите

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Изградете и оформете перфектното дупе

Изграждането и оформянето на задните части изискват внимание! Разгледайте физиологията на глутеуса и упражненията, с които може да го натоварите, за да си помогнете в развитието му.

Яжте, за да победите целулита!

С тези съвети, вие ще се сбогувате с портокаловата кожа. Целулитът е проклятието на всяка жена, която се стреми да изглежда добре. Той се появява, когато мастните натрупвания под кожата преминат в съединителната тъкан.

Девет стъпки за изграждане на красиви женски мускули

Ако до сега сте търсили информация как да изградите и оформите красиви женски мускули, вашето търсене приключи. В тази статия ще видите девет стъпки как може да оформите невероятно изглеждащи и оформени женски мускули.

Жени и приемането на креатин. Въпроси и отговори

Трябва ли жените да пият креатин? Какви са предимствата за жените, от какво количество се нуждаят и кой вид е дай-добър? Отговори на тези и много други въпроси....

Фитнес съвети за красиво женско тяло

В тази статия искаме да обърнем внимание на дамите, които ходят на фитнес, да получат адекватна информация за това как да тренират и как да се хранят правилно, за да получат желаните резултати, а защо не и да ги надминат.