За дамите

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Три често срещани грешки на дамите във фитнеса

Дамите прекарват часове на кардио уредите във фитнес залите. Те тренират много, но изглеждат по същия начин. Ако комбинират кардио тренировката със силови упражнения ще постигнат много по-добри резултати.

Двудневна тренировка за тонус и форма

Този вид тренировка е за дами, които искат да изглеждат добре, но нямат много свободно време. Точно поради тази причина фитнес програмата се състои в един ден тренировка и два дни почивка.

Тренировка за корем за жени - по-плосък корем само за 8 седмици

Жени: искате да имате така мечтания плосък корем? Комбинирайте тази тренировка за корем с правилен хранителен режим и кардио и ще постигнете целта си много бързо.

Тренировка за бицепс

Някои хора правят по 3 упражнения за бицепс, и това им е достатъчно. Други пък правят по шест за да се напомпят на мах. Има много разнообразни упражнения за бицепс. Вие трябва да подберете най-подходящите за вас, с който ще постигнете добри резултати.

Хранителен режим за жени целящи тонизиране, стягане и отслабване

Най-важното нещо, за да свалим излишните мазнини е храненето. Високо качественият протеин изгражда 50 процента от вашата диета, 35 процента - сложни въглехидрати, 15 процента здравословни мазнини.