За дамите

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Трансформираща диета за жени

Не се заблуждавайте, че диета е глад. Диета е правилно хранене. Много хора смятат, че като намалят храната, ще отслабнат. Истината е, че редовното хранене стимулира топенето на мазнините. Трябва да приемате по четири - пет пъти храна на ден.

Как да се преборим с любовните дръжки?

Необходим е цялостен подход при борбата с мазнините около корема и кръста. Трябва да наблегнете на тренировките, храната и цялостното физическо състояние.

Диета за отслабване на Дженифър Ренкин

Диета за отслабване на Дженифър Ренкин. Описание на всяко едно хранене. Хранителният план е съставен от 6 хранения. А именно: закуска, втора закуска, обед, следобедна закуска, вечеря, вечерна закуска.

Можем ли да отслабнем само с кардио

Когато лятото наближи, много хора искат са свалят излишните мазнини, натрупани през зимния период. Кардиото е чудесно за поддържането на тонус и здраво тяло, но не е достатъчно за сваляне на килограми. Ако искате да отслабнете отделете време за тялото си, спазвайте подходяща диета, защото няма да стане с гладуване и с кардио.

Топ тенденции при спорта за 2014 година

Фитнес индустрията е постоянно променяща се. Все повече направени изследвания, доказват, че се тренират най-ефективните спортове за достигане на добра физическа форма. Тенденциите при спорта се променя постоянно. Всяка година се появяват нови спортове, а други остават на заден план. Ето и най-популярните прогнозни тенденции за 2014 година.