За дамите

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Топ 10 причини да практикувате Йога

Йогата възниква преди 10 000 години и се практикува от милиони хора по света, и до ден днешен. Тя не само успокоява под формата на упражнения, но има и много други ползи за вашето здраве. Ето и топ 10 на ползите от практикуването на Йога.

Тренировки с тежести за жени

Факт е, че повечето жени предпочитат лесните тренировки и не се натоварват достатъчно в залата. Това води до неправилна и ефективна тренировка. Фитнес залите са пълни с жени, които са предубедени относно използването на по тежки дъмбели. Те предпочитат да губят времето си с розовите гири, които са подходящи за загрявка.

Как да сваля излишните мазнини?

За да намалиш мазнините, трябва да увеличиш приема на протеин и да намалиш въглехидратите. Основните храни, които присъстват във вашето меню трябва да са богати на чист протеин.

Няколко съвета как да отслабнем

Под диета за отслабване разбираме хранителен режим с енергиен недостиг, т.е. приемате по-малко количество енергия чрез храната от колкото имате нужда.

Как да отслабна след бременност?

Като нова майка, вашият първи приоритет е вашето бебе. Въпреки това трябва да се грижите и за себе си. Ето седем съвета, които ще ви помогнат да станете по-слаба и по-здрави мама.