Разтваряне встрани с дъмбели за задно рамо от пейка

Разтваряне встрани с дъмбели за задно рамо от пейка

Това е упражнение, което натоварва задната част на раменете. Прави се с малки тежести, което говори за оформящия му характер.

Начин на изпълнение

 1. Вземете два дъмбела,седнете на пейката.
 2. Наведете се до около 45 градуса с изпънат гръб и изпъчени гърди.
 3. Бавно започнете да повдигате ръце встрани към раменете.
 4. След като лактите станат успоредни на пода, задръжде за секунда и бавно спуснете дъмбелите в изходно положение.

 

Приложение

Това упражнение има преди всичко оформящ характер. В тренировката си за рамене го включвайте като 3-4 упражнение. Може да го правите след тренировката Ви за гръб(ако тренирате гръб и задно рамо в една тренировка).

 

 

 

 

uprajnenie-za-ramo-s-dymbeli

 

Трябва да знаете, че няма универсален начин на трениране, който да даде еднакво добри резултати при различните хора. Всеки има различни генетични предпоставки, които определят развитието на тялото му. Затова вие се нуждаете индивидуална тренировъчна програма съобразена с начина Ви на живот, вашите цели, тренировъчния Ви стаж и свободното време, с което разполагате. Ние може да изготвим специално за вас тренировъчна програма. За повече информация, пишете ни на лично съобщение в контактната форма или на е-мейл info@4fitness.bg

Ако статията ви е била полезна, моля да я споделите в социалните мрежи, за да достигне до повече хора. Благодаря ви!

 • Хранителен режим

  Когато начинът ви на хранене е съобразен с начина ви на живот, вашите цели, тренировъчния ви стаж и свободното време, с което разполагате, вие ще постигнете желаните резултати. Затова вие се нуждаете от индивидуален хранителен режим.

 • Комплексна програма

  Когато тренировъчната програма, хранителният режим и точните хранителни добавки се комбинират със следене на резултатите и оптимизиране на процеса, резултатите ще се постигнат по-лесно и ефекта ще е много по-голям.

 • Тренировъчна програма

  Повечето хора имат изоставащи мускулни групи, на които трябва да се обърне по-детайлно внимание, за да се изгради красиво и симетрично тяло, затова вие се нуждаете от специално изготвена тренировъчна програма.

 • Супер Абонамент

  Супер Абонамент включва хранителен режим, тренировъчна програма, консултация за прием на хранителни добавки, всекидневни консултации, следене на резултатите и оптимизиране на процеса в рамките на 3 месеца.