За трицепс

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Кофички за трицепс (Dips for triceps)

Кофичките са упражнение , използвано основно за увеличаване мускулната маса на гърдите и трицепсите.Прави се на успоредка.Ако искаме да наблегнем на гърдите трябва да хванем успоредката по-широко и тялото трябва да е напред.

Разгъване с дъмбели от лег

Екстензия с една ръка за трицепс през скрипец

Трицепсовото разгъване на скрипец е едно от най-добрите упражнения, както за оформяне, така и за маса на трицепсите. Подходящо е за всички билдъри, независимо от тренировъчният им стаж. Може да се изпълнява с една или с две ръце, в много тесен, с раменен или с по-широк хват, с ръкохватка,с въже . Самото движение (разгъването) става основно в лактите.

Трицепсово разгъване на скрипец (Cable Pull-downs )

Трицепсовото разгъване на скрипец е едно от най-добрите упражнения, както за оформяне, така и за маса на трицепсите. Подходящо е за всички билдери, независимо от тренировъчният им стаж. Може да се изпълнява с една или с две ръце, в много тесен, с раменен или с по-широк хват, с ръкохватка, с въже .

Екстензия за трицепс на скрипец (френско)

Екстензия за трицепс на скрипец (френско) е основно упражнение за трицепс. Варианта на скрипец ви препоръчвам да го правите ако целите да оформите мускула, защото това упражнение е концентрирано. Прави се с по-малка тежест, но за сметка на това изцежда повече мускула.