Изгаряне на мазнини

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Хранителни добавки за загуба на мазнини, които наистина действат

Основните начини, по които работят хранителните добавки за изгаряне на мазнини са като увеличават метаболизма, потискат апетита, предотвратяват натрупването на нови мазнини, преобразуват мазнините в енергия и други.

Най-добрите естествени съставки за отслабване

Най-добрите естествени съставки за отслабване. Берберин, cla, куркумин, фибри, пробиотици, зелено кафе, алфа-липоева киселина, витамин D, гарсиния камбоджа, хром пиколинат. Кои са причините за наддаване на тегло.

Шест хранителни добавки за релефна коремна преса

Време е да изгорите излишните мазнини и да изградите и оформите коремните мускули. В тази статия ще разгледаме шест хранителни добавки, които ще ви помогнат да се отървете от излишните мазнини и да оформите "нацепена" коремна преса.

CLA - намалява телесните мазнини без загуба на мускулна маса

Има хиляди добавки за отслабване на пазара, но само няколко действително работят. Свързаната линолова киселина ( CLA ) е известна повече от 30 години със способността си да изгаря мазнините и да ускорява метаболизма.

Л-карнитин. Изгаря мазнините и ускорява метаболизма

Основното предназначение на L-карнитина е да пренася мастните киселини, както и триглицериди в митохондриите, където те могат да се окисляват и да произвеждат енергия .