Изгаряне на мазнини

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Шест хранителни добавки за релефна коремна преса

Време е да изгорите излишните мазнини и да изградите и оформите коремните мускули. В тази статия ще разгледаме шест хранителни добавки, които ще ви помогнат да се отървете от излишните мазнини и да оформите "нацепена" коремна преса.

CLA - намалява телесните мазнини без загуба на мускулна маса

Има хиляди добавки за отслабване на пазара, но само няколко действително работят. Свързаната линолова киселина ( CLA ) е известна повече от 30 години със способността си да изгаря мазнините и да ускорява метаболизма.

Л-карнитин. Изгаря мазнините и ускорява метаболизма

Основното предназначение на L-карнитина е да пренася мастните киселини, както и триглицериди в митохондриите, където те могат да се окисляват и да произвеждат енергия .

Как да си направим перфектния Фет Бърнър

Как да си направим перфектният fat burner като комбинираме продукти от петте категории хранителни добавки за отслабване. Категориите хранителни добавки са: освобождаващи мазнини, изгарящи мазнини, пренасящи мазнини, спиращи складирането на мазнини и активатори на гени.

Хранителни добавки за отслабване

Хранителни добавки за изгаряне на мазнини. НСА (хидрокси лимонена киселина) или Гарциния Камбоджа/ Garcinia cambogia. Свързаната линолеична киселина (CLA). L-карнитин. Ацетил-L-карнитин (ALC). Пируват. Екстракт от зелен чай CLA е незаменима мастна киселина, която се отнася към т.нар. Омега-6 мастни киселини. Съдържа се в малки количества главно в млякото, сиренето, телешкото и агнешкото месо, както и в някои полуфабикати.