Изгаряне на мазнини

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Йохимбин - употреба, предимства и странични ефекти

Проучване от 1991 г. обхваща период от 3 седмици, проведено на 20 жени със затлъстяване на строга 1000 калорийна диета, показва, че 20 мг йохимбин подпомага и увеличава загубата на тегло с 3 кг. Йохимбин потиска апетита. Той също така увеличава притока на кръв в мастната тъкан, предотвратявайки задържане и натрупване на мазнини. Йохимбин е сексуален стимулант.

CLA - намалява телесните мазнини без загуба на мускулна маса

Има хиляди добавки за отслабване на пазара, но само няколко действително работят. Свързаната линолова киселина ( CLA ) е известна повече от 30 години със способността си да изгаря мазнините и да ускорява метаболизма.

Хранителни добавки за отслабване

Хранителни добавки за изгаряне на мазнини. НСА (хидрокси лимонена киселина) или Гарциния Камбоджа/ Garcinia cambogia. Свързаната линолеична киселина (CLA). L-карнитин. Ацетил-L-карнитин (ALC). Пируват. Екстракт от зелен чай CLA е незаменима мастна киселина, която се отнася към т.нар. Омега-6 мастни киселини. Съдържа се в малки количества главно в млякото, сиренето, телешкото и агнешкото месо, както и в някои полуфабикати.

Канела - помага за изгарянето на мазнините

Канелата предизвиква намаляването на теглото с помощта на тези два механизма: Канелата контролира нивото на кръвна захар: Поддържането на нивото на кръвна захар е съществен момент, когато решите да сваляте килограми. Канелата също е известна с термогенни ефекти.

Осем билки и подправки, които подпомагат отслабването

Билките и подправките могат да ви помогнат в борбата с излишните килограми. Билките и подправките носят полза за здравето, тъй като съдържат антиоксиданти, минерали, витамини и уникални лечебни свойства. Те засилят обмяната на вещества и подпомагат намаляването на теглото.