CLA - намалява телесните мазнини без загуба на мускулна маса

CLA - намалява телесните мазнини без загуба на мускулна маса

Има хиляди добавки за отслабване на пазара, но само няколко действително работят. Свързаната линолова киселина ( CLA ) е известна повече от 30 години със способността си да изгаря мазнините  и да ускорява метаболизма. Все повече изследвания показват, че CLA може да засили изгарянето на мазнините  и да помогне на тялото да увеличи разхода на енергия, което ще доведе до изгаряне на повече мазнини. Това естествено съединение е свързано с омега- 6 мастни киселини и може да се намери в млечни продукти като яйца, мляко, агнешко и говеждо месо. Не може да се произвежда от тялото, така че трябва да се набави с  храната или с хранителни добавки.

Как работи CLA?

Свързаната линолова киселина се е използвала при лечение на диабет, рак, атеросклероза, затлъстяване и други животозастрашаващи болести. Според здравните експерти, приемането на CLA намалява телесните мазнини при наднормено тегло. Когато се комбинира със здравословна диета и упражнения, CLA увеличава мускулната сила и физическа издръжливост.

Проучванията показват, че свързаната линолова киселина ( CLA ) може да увеличи разхода на енергия, което води до това  тялото да гори повече мазнини през целия ден. Когато се използва дългосрочно, CLA подобрява структурата на тялото и блокира абсорбцията на мазнини. Проучване проведено върху група от жени с наднормено тегло, показва, че тези, които са приемали CLA са загубили девет процента  мазнини от тялото си само за една година, без да са променили  диетата си или начина си на живот.

 

 

Ефективна ли е CLA за изгарянето на мазнините?

В допълнение към свойството си да „изгаря“ мазнини, CLA има мощно антиоксидантно действие. Този продукт може да забави процеса на стареене и подобряване на естествената способност на организма да се бори със свободните радикали. В сравнение с други добавки за отслабване, CLA изгаря мазнини, без да причинява загуба на мускулна маса. Ако използвате този продукт и тренирате редовно, вие ще качите чиста мускулна маса и ще се отървете от излишните мазнини. За да извлече ползи, приемайте най-малко 3500 мг CLA дневно.

Млечните и месните продукти съдържат малки количества CLA. Ако искате да отслабнете, все пак трябва да приемате хранителни добавки съдържащи CLA.  Проучване проведено върху две групи от доброволци показва, че тези, които приемат до шест грама CLA на ден губят голямо количество телесни мазнини и са увеличили мускулната маса в сравнение с тези, които не са приемали CLA. Без съмнение приемането на CLA ще ви помогне в загуба на тегло и ще подобри здравето ви . Свързаната линолова киселина ( CLA ) също така запазва мускулната маса и предотвратява складирането на мазнини.

 

cla-свързана-линолева-киселина

Ползи за здравето  и употреби

Ползите от свързаната линолова киселина ( CLA ) надхвърлят загубата на мазнини. Тази естествено срещаща се мастна киселина предотвратява няколко вида рак и подобрява имунната функция. Хората, които вземат CLA ежедневно, намаляват риска от рак на дебелото черво, рак на гърдата, затлъстяване, висок холестерол и сърдечно-съдови заболявания.

Други проучвания са установили, че CLA намалява хранителни алергии, понижава инсулиновата резистентност и помага за предотвратяване на диабет. Тази добавка не е вълшебно лекарство срещу затлъстяване, но определено може да ви помогне да загубите доста излишни килограми и да подобрите вашето здраве. За оптимални резултати, придържайте се към балансирана диета и физически упражнения.


Препоръчани хранителни добавки

BIOTECH USA CLA 400 мг / 80 капсули

Свързаната линолова киселина се е използвала при лечение на диабет, рак, атеросклероза, затлъстяване и други животозастрашаващи болести. Според здравните експерти, приемането на CLA намалява телесните мазнини при наднормено тегло. Когато се комбинира със здравословна диета и упражнения, CLA увеличава мускулната сила и физическа издръжливост. .

 

AMIX NUTRITION CLA 1200 + Green Tea 120 капсули

Ползите от свързаната линолова киселина ( CLA ) надхвърлят загубата на мазнини. Тази естествено срещаща се мастна киселина предотвратява няколко вида рак и подобрява имунната функция. Хората, които вземат CLA ежедневно, намаляват риска от рак на дебелото черво, рак на гърдата, затлъстяване, висок холестерол и сърдечно-съдови заболявания.

 


 

За направата на всяка статия влагаме много труд, усилия и време, за да може да Ви поднесем достоверна и лесна за разбиране статия. Ако статията Ви е била полезна, моля да я споделите в социалните мрежи, за да достигне до повече хора. Не забравяйте да ни последвате в Instagram и да харесате нашата страница във Facebook.  Благодаря ви!

 • Хранителен режим

  Когато начинът ви на хранене е съобразен с начина ви на живот, вашите цели, тренировъчния ви стаж и свободното време, с което разполагате, вие ще постигнете желаните резултати. Затова вие се нуждаете от индивидуален хранителен режим.

 • Комплексна програма

  Когато тренировъчната програма, хранителният режим и точните хранителни добавки се комбинират със следене на резултатите и оптимизиране на процеса, резултатите ще се постигнат по-лесно и ефекта ще е много по-голям.

 • Тренировъчна програма

  Повечето хора имат изоставащи мускулни групи, на които трябва да се обърне по-детайлно внимание, за да се изгради красиво и симетрично тяло, затова вие се нуждаете от специално изготвена тренировъчна програма.

 • Супер Абонамент

  Супер Абонамент включва хранителен режим, тренировъчна програма, консултация за прием на хранителни добавки, всекидневни консултации, следене на резултатите и оптимизиране на процеса в рамките на 3 месеца.