Креатинови продукти

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Как да си изберем креатин. Какво е важно гледаме в състава му?

Креатинът е една от най-популярните фитнес добавки в света. Наред с протеините на прах, креатинът присъства в хранителния режим на почти всеки професионален спортист и запален фитнес любител. Днес, почти няма човек, който се занимава активно със спорт, и който да не е запознат с изключителните фитнес ползи от креатина.

Креатин Хидрохлорид (HCL)

Креатин HCL е най-разтворимата форма на креатин на пазара. В резултат на това, креатин HCL се абсорбира много по-лесно от креатин монохидрат. Това означава, че креатин HCL по същество е супер концентрирана форма на креатин.

Креатин. Видове креатин

Креатинът е аминокиселина, която се състои от три свързани аминокиселини - аргинин, глицин и метионин. Той е един от основните суплементи в културизма. Основната му функция е увеличаване на силата, което води до повишаване на мускулната сила и издръжливост.

Често задавани въпроси за креатин

Често задавани въпроси за креатин: Трябва ли да се прави зареждаща фаза при креатин монохидрат? Какво е Creapure Креатин монохидрат? Какво е микронизиран ( Micronized ) Креатин монохидрат? Оказва ли някакво влияние кофеинът върху креатин монохидрат? Има ли странични ефекти креатина? Могат ли бременни жени да пият креатин?

Креатин монохидрат - как работи, предимства, странични ефекти, дози

Всичко за креатин монохидрат, което трябва да знаем. Какво е Креатин Монохидрат? Хранителни източници на креатин. Как работи Креатин Монохидрат? Предимства на Креатин Монохидрат. Как да приемате креатин монохидрат? Трябва ли да се прави зареждаща фаза? Креатин и прием на вода. Комбиниране на креатин с други продукти