Медикаменти

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Туринабол - дефинирана мускулна маса с малко странични ефекти

Туринабол значително ще насърчи мускулната издръжливост, скоростта за възстановяване както и силовите постижения. Както споменахме по-горе, Туринабол ще насърчи изграждането на чиста мускулна маса.

Терапия след цикъл със стероиди

Терапия след цикъл е един от най-добрите начини да се гарантират запазване на тегло и напредък от анаболен цикъл без странични ефекти , тя (терапията) е и най- често пренебрегвана част от процеса.

 Параболан (Тренболон) - мускулна маса, без водна задръжка

Тремболона е много силен андроген със силна анаболна активност. Той е много подходящ за бързо натрупване на сила и мускулна маса, обикновено предоставя на потребителя изключителни резултати в относително кратък период от време.

Прегнил (човешки хорионгонадотропин-HCG)

hCG не е стероид, а естествен пептиден хормон, който се развива в плацентата на бременните жени по време на бременност и служи за контрол на хормонитена майката. Неговото действие в мъжкото тяло е подобно на ЛХ (Лутеинизиращ хормон)

Стероиди. Странични ефекти. Част 2

Докато анаболните / андрогенни стероиди (AAС) се считат по принцип терапевтични лекарства с висока степен на безопасност, тяхната употреба може да бъде свързана с доста странични ефекти. Много от тези странични ефекти често се появяват по време на терапевтична употреба, въпреки че честотата им зависи от дозировките на медикаментите.