Параболан (Тренболон) - мускулна маса, без водна задръжка

 Параболан (Тренболон) - мускулна маса, без водна задръжка

 

История на Параболан

Този продукт е бил произвеждан от “Negma Laboratories” във Франция, и за известно време е бил последният останал инжекционен препарат в световен мащаб, който съдържа изключително мощният стероид - тренболон. Производството е било прекратено през 1997 г. и в момента няма истински Параболан (Parabolan), може да се намери само на черния пазар.

Параболан (Parabolan) съдържа много по-различен естер, тренболон хексахидробензилкарбонат. Този естер простира активността на лекарството за повече от две седмици, което го прави много по-компактен за употреба. Parabolan е опакован само в ампули от 1.5ml. Всяка ампула съдържа 76 mg тренболон хексахидробензилкарбонат, еквивалентен на 50 mg тренболон.

Сравнение на Параболан с Тестостерон

Тремболона е много силен андроген със силна анаболна активност. Той е много подходящ за бързо натрупване на сила и мускулна маса, обикновено предоставя на потребителя изключителни резултати в относително кратък период от време. Анаболения ефект на този продукт често се сравнява с тестостерон или Дианабол (Dianabol), с една много важна разлика, Trenbolone не се конвертира в естроген. Това наистина е много уникално съединение, тъй като масовите лекарства, почти като правило, ароматизират силно (или причиняват други проблеми, свързани с естрогена).

Свойства на Параболан

Когато мислим за вземане по леки (по отношение на естроген) стероиди ние обикновено очакваме много по-слаб растеж на мускулите, но не и при Parabolan. Тук не е нужно да се притеснявате за естроген, свързан с нежелани реакции, но все още имаме изключително силно лекарство - маса/сила. Не се забелязва задържане на вода, така че масата, натрупана по време на цикъла с Parabolan ще бъде много голяма, последвана с много ниски нива на мазнините. Гинекомастията също не е кой знае какъв проблем, така че не би трябвало да има нужда да се допълва с антиестроген, ако тренболон е единствения прилаган стероид.

Високото ниво на андроген в резултат от този стероид, в отсъствието на излишък отестроген, могат също така да ускорят изгарянето на телесните мазнини. Резултатът трябва да бъде много по-релефна физика, без необходимостта от екстремни диети. Параболан (Parabolan) може да допринесе за изключително изцепена физика и е идеален продукт за културисти. Не е тайна, че когато е наличен на пазара, Параболанът е най-търсеният препарат за подготовка за състезание.

 

 

 

Странични ефекти при Параболан

Тренболона е значително по-силен от тестостерона, и има ефект, който е около три пъти по-силен, при милиграм за милиграм. Можем да очакваме да видим високо ниво на андрогенни странични ефекти при употребата на това съединение. Мазна кожа, агресивно поведение, акне и косопад не са рядкост по време на цикъл с този стероид. Андрогенения характер на този препарат, разбира се е много рискован при използването му от жените, шансовете за симптоми навирилизация са изключително високи с такъв силен андроген. И тъй като хексахидробензилкарбоната е естер който ще разшири действието на този препарат в продължение на седмици, кръвните нива могат да бъдат много трудни за контролиране. Тъй като много от мъжествените странични ефекти, свързани с употребата на стероиди може да бъдат постоянни, жените трябва да обмислят използването на това съединение изключително внимателно.

Какво да вземаме в края на цикъла с Параболан

Тренболон е също така много по-мощен от тестостерон при подтискане на ендогенното производство на андрогени. Използването на стимулиращи продукти като HCG и / или кломид или Nolvadex е препоръчително при стероидна терапия (комбинация е за предпочитане). Без използването им може да отнеме по-продължителен период от време на хормоналния баланс, за да се възобнови, като тестисите може да не са в състояние да реагират нормално за подновяване на продукцията на ендогенните гонадотропини, поради атрофирало състояние.

Примерни дози на Параболан

Тези, които са използвали Parabolan редовно твърдят, че е незаменим. Седмична доза от 3 ампули (228mg) е най-популярна при цикъл, обаче много го намират много ефективен и в по-малки количества. Много спортисти инжектират само една ампула, това ще рече цялото количество разпределено равномерно през цялата седмица.

С какво може да се комбинира Параболан

Параболан (Parabolan) е доста силен, когато се използва самостоятелно, но като цяло се комбинира с други стероиди за още по-голям ефект. Може да се комбинира добре с препарати като Мастерон (Masteron), Винстрол (Winstrol ®) или Примаболан (Primobolan ®). Такива комбинации ще предизвикват плътност по-високо ниво и твърдост към изграждане на външния вид. Можем също да го комбинираме с по-силни препарати катоДианабол (Dianabol) или Тестостерон (Testosterone). Този стак ще доведе до покачване на мускулната маса, но тя би могла да бъде съпроводена от водна задръжка. Умерено ефективни анаболи като Дека (Deca-Durabolin ®) или Болденон(Boldenone), би могло да бъде по-добър вариант за предоставяне на допълнителна здравина и маса, но без същото ниво на водна задръжка.

 

В сайта www.4fitness.bg често се публикуват материали, разглеждащи ефектите от употребата на анаболни стероиди. Редакцията подчертава, че с това няма намерение да представя, подтиква, рекламира или насърчава използването им. Информацията тук е само за сведение на читателите, така че на базата на нея те да вземат собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Не препоръчваме използването на стероиди под каквато и да е форма. Решението е изцяло на читателите и редакцията не носи отговорност за него.

 

За направата на всяка статия влагаме много труд, усилия и време, за да може да Ви поднесем достоверна и лесна за разбиране статия. Ако статията Ви е била полезна, моля да я споделите в социалните мрежи, за да достигне до повече хора. Не забравяйте да ни последвате в Instagram и да харесате нашата страница във Facebook.  Благодаря ви!

 • Хранителен режим

  Когато начинът ви на хранене е съобразен с начина ви на живот, вашите цели, тренировъчния ви стаж и свободното време, с което разполагате, вие ще постигнете желаните резултати. Затова вие се нуждаете от индивидуален хранителен режим.

 • Комплексна програма

  Когато тренировъчната програма, хранителният режим и точните хранителни добавки се комбинират със следене на резултатите и оптимизиране на процеса, резултатите ще се постигнат по-лесно и ефекта ще е много по-голям.

 • Тренировъчна програма

  Повечето хора имат изоставащи мускулни групи, на които трябва да се обърне по-детайлно внимание, за да се изгради красиво и симетрично тяло, затова вие се нуждаете от специално изготвена тренировъчна програма.

 • Супер Абонамент

  Супер Абонамент включва хранителен режим, тренировъчна програма, консултация за прием на хранителни добавки, всекидневни консултации, следене на резултатите и оптимизиране на процеса в рамките на 3 месеца.