Медикаменти

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Анавар (oxandrolone)

Не задържа вода и повишава теглото. Не ароматизира дори при високи дози. Това го прави идеален за използващите стероиди, които са капризни към андрогенните действия и гинекомастията. Поради тези си качества е предпочитан от много атлети в период на изчистване.

Винстрол или Станозолол

Винстрола изгражда плътна, качествена мускулна маса без притеснение за излишна подкожна течна задръжка. Това го прави страхотен стероид за “изчистващи” цикли, когато водната и мастна задръжка са значителният проблем.

Терапия след цикъл със стероиди

Терапия след цикъл е един от най-добрите начини да се гарантират запазване на тегло и напредък от анаболен цикъл без странични ефекти , тя (терапията) е и най- често пренебрегвана част от процеса.

Кломид - кломифен цитрат

Кломида стимулира хипоталамуса, от своя страна е стимулант на хипофизната жлеза (известена още като хипофиза ), за да освободи гонадотропни хормони. Гонадотропните хормони са фоликулостимулиращ хормон ( FSH ) и лутеинизиращ хормон ( LH – известен като хормон стимулиращ интерстициалните клетки ( ICSH ) ).

Тестостерон Енантат

Тестостерон енантат е силно анаболен и андрогенен, ароматизира лесно и е умерено токсичен за черния дроб. Тестостерон - е бил и остава препарат №1.