Медикаменти

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Омнадрен 250

Омнадрен 250 е мастно разтворим инжекционен препарат съдържащ 4 различни тестостеронови естера: Тестостерон пропионат, фенилпропионат, исокапроат и капроат.

Терапия след цикъл със стероиди

Терапия след цикъл е един от най-добрите начини да се гарантират запазване на тегло и напредък от анаболен цикъл без странични ефекти , тя (терапията) е и най- често пренебрегвана част от процеса.

Туринабол - дефинирана мускулна маса с малко странични ефекти

Туринабол значително ще насърчи мускулната издръжливост, скоростта за възстановяване както и силовите постижения. Както споменахме по-горе, Туринабол ще насърчи изграждането на чиста мускулна маса.

Анавар (oxandrolone)

Не задържа вода и повишава теглото. Не ароматизира дори при високи дози. Това го прави идеален за използващите стероиди, които са капризни към андрогенните действия и гинекомастията. Поради тези си качества е предпочитан от много атлети в период на изчистване.

Кломид - кломифен цитрат

Кломида стимулира хипоталамуса, от своя страна е стимулант на хипофизната жлеза (известена още като хипофиза ), за да освободи гонадотропни хормони. Гонадотропните хормони са фоликулостимулиращ хормон ( FSH ) и лутеинизиращ хормон ( LH – известен като хормон стимулиращ интерстициалните клетки ( ICSH ) ).