Медикаменти

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Стероиди. Странични ефекти. Физични - акне, косопад и др.

В тази статия ще разгледаме някои от страничните ефекти при употреба на анаболни / адрогенни стероиди. А именно: косопад, акне, спиране на растежа, задръжка на вода и сол, и много други.

Стероиди. Странични ефекти. Бъбреци и черен дроб

Много орални анаболни/андрогенни стероиди (или инжекционни форми на орални стероиди) са токсични за черния дроб. Това може да доведе до сериозни и понякога животозастрашаващи щети, когато се злоупотребява с количествата, а понякога дори и при терапевтични условия.

Стероиди. Странични ефекти. Част 1

Страничните ефекти при употребата на Анаболни/адрогенни стероиди свързани със сърдечно-съдовата система, холестерол, липиди, уголемено сърце, увреждане на сърдечния мускул и кръвно налягане.

Как да направите инжекциите по-безболезнени

Как да направите инжекциите по-безболезнени : 1. Затоплете ампулата преди да инжектирате. 2. Вземете Ибопрофен 1 час преди инжекцията. 3. След като инжектирате, затоплете мястото.

Болденон - повишаване на мускулната маса и издръжливост

Болденон (Equipoise) се използва от атлети за повишаване на издръжливостта, мускулната маса и производството на червени кръвни клетки в тялото. Той е най-популярен за предоставяне на бавни, но постоянни резултати по време на цикли със стероиди.