Медикаменти

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Кломид - кломифен цитрат

Кломида стимулира хипоталамуса, от своя страна е стимулант на хипофизната жлеза (известена още като хипофиза ), за да освободи гонадотропни хормони. Гонадотропните хормони са фоликулостимулиращ хормон ( FSH ) и лутеинизиращ хормон ( LH – известен като хормон стимулиращ интерстициалните клетки ( ICSH ) ).

Тестостерон Ципионат

Тестостерон Ципионат е най-бавно действащия естер на разположение днес. Той има период на полуразпад в тялото на 15 до 16 дни и е под под формата на инжекционен разтвор.

Сустанон 250

Въпреки това трябва да отбележа, че това не е поради някаква необикновена сила на тестостероновата комбинация (естерите само контролират отдаването на тестостерон), а защото е комбинация от 4 различни естери е финансово изгодно.

Тестостерон Суспензия - Testosterone Suspension

Тестостерон Суспензия е изключително мощен тестостерон за маса. Най-мощния инжекционен стероид. Стероид с бързо действие. Тестостерон Суспензия ще започне да влиза в кръвния поток, почти веднага след като се инжектира, защото е на водна основа.

Анадрол 50 (оксиметолон)

Някои твърдят ,че Анадрол 50 е най-силният стероид на разположение. Един начинаещ, експериментирал с оксиметолон (американското име на Анаполон) може да качи масивни размери от 9 до 14 кг , и често може да бъде постигнато за 6 седмици