Медикаменти

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Провирон (местеролон)

Провирон не стимулира производството на собствен тестостерон, но компенсира липсата му със силното си андрогенно действие! Слуховете, че слабата анаболна активност на препарата, води до намаляване ефекта на

Тестостерон Енантат

Тестостерон енантат е силно анаболен и андрогенен, ароматизира лесно и е умерено токсичен за черния дроб. Тестостерон - е бил и остава препарат №1.

 Мастерон

Мастерон не е токсичен за черния дроб, за това дори при дълги цикли не би трябвало да има особени проблеми с него. Гинекомастия и водна задръжка не са проблем при приема на този препарат.

Нолвадекс (тамоксифен цитрат)

Със свързването си към естрогенните рецептори, нолвадекс блокира естрогена и така се постига анти-естрогенния ефект! Тъй като за много от формите на рака на гърдата отговаря естрогена, способността на тамоксифена да блокира неговото действие в раковите клетки е доказан метод за лечение!

Дека-Дураболин (Нандролон деконат)

Всъщност много смятат, че е най-добрият стероид за мъжът като се сравнят резултатите със страничните ефекти. Също трябва да се забележи, че при проучвания за ХИВ, Дека се оказва не само ефективна за изграждането на чистата маса на пациента, но и е изгодна за имунната система.