Рецепти

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Салата от нахут и сладки картофи

Салата от нахут и сладки картофи. Необходими продукти: сладки картофи, червени чушки, тиквички, нахут, спанак и фета сирене. Време за приготвяне 35 минути.

Спаначно смути

Сигурно си мислите, че това е полезен, но много безвкусен шейк. Но това не е така, спаначният шейк не само е много полезен, но и много вкусен. Зелените шейкове са много витаминозни и антиоксидантни.

Омлет с белтъци

Ето един начин да разнообразите приема на белтъци, вместо просто да ги пиете разбити - омлетът с тях предлага добър баланс между висококачествен протеин с бавно отделящи се въглехидрати, както и добра доза витамин C

Черешово смути

Това е един много вкусен и здравословен шейк, който ще ви помогне да се възстановите след тренировка. С това смути ще подобрите сърдечната дейност и паметта си, ще понижите холестерола и ще заздравите съня си.

Ябълково смути

Имали сте тежка и изморителна тренировка във фитнеса. Искате да заредите след тренировка с нещо вкусно, това е точно за вас. С това смути вие ще си набавите важни минерали, калций, фибри, магнезий, желязо, калий и фолиева киселина.