Сила и мускулна маса

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Левзея: невероятни ползи за здравето и спортните постижения

Когато един активно спортуващ човек приема екстракт Левзея, той увеличава протеиновия синтез в организма си. Протеините се натрупват в различни части на тялото и разбира се – основно в мускулите. Кръвообращението се засилва, съдовете се разширяват, мускулната маса расте. Увеличава се и общата издръжливост, което подобрява постиженията в спорта.

Хранителни добавки съдържащи въглехидрати за мускулна маса и...

В тази статия ще обърнем внимание на това какво са хранителните добавки на съдържащи въглехидрати и как те могат да ви помогнат

 Най-добрите хранителни добавки за начинаещи

Пийте суроватъчен протеин преди и след тренировка. Консумирайте бързо усвояващи се въглехидрати преди и след тренировка. Приемайте креатин за сила и по-добри резултати при тренировките.

Най-добрите хранителни добавки преди лягане

В тази статия ще видите пет вида хранителни добавки, които не само ще предотвратят увреждане на мускулите, но също така ще стимулират растежа на мускулите, докато спите.

7-keto DHEA - Термогеник и Анаболик

7 -кето DHEA помага да се ускори метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините. Помага за изгарянето на мазнини и в същото време покачването на мускулна маса. 7- кето DHEA играе роля за намаляване на кортизола