Сила и мускулна маса

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
 Най-добрите хранителни добавки за начинаещи

Пийте суроватъчен протеин преди и след тренировка. Консумирайте бързо усвояващи се въглехидрати преди и след тренировка. Приемайте креатин за сила и по-добри резултати при тренировките.

 Екдистерон - натурална анаболна хранителна добавка

Екдистеронът е натурална, анаболна хранителна добавка, която увеличава мускулната маса, повишава издръжливостта, намалява телесните мазнини, предпазва от загуба на маса

Най-добрите хранителни добавки преди лягане

В тази статия ще видите пет вида хранителни добавки, които не само ще предотвратят увреждане на мускулите, но също така ще стимулират растежа на мускулите, докато спите.

Хранителни добавки за  мускулна маса

Хранителни добавки за изграждане на мускулна маса: Протеинът е най-важният хранителен елемент за растежа на мускулите; Креатинът увеличава на силата, което води до повишаване на мускулната маса и издръжливост...

Хранителни добавки за сила и издръжливост

Пред-тренировъчни хранителни добавки могат да повишат вашата сила, издръжливост, фокус и по-добро напомпване. Хранителните добавки, които трябва да се вземат предвид преди тренировка, за да засилите и насърчите мускулната си сила и издръжливост са креатин, бета-аланин, таурин и бетаин.