Статии

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
HGH - Хормон на растежа - всичко, което трябва да знаете за него

Тялото произвежда естествено хормон на растежа (HGH или просто GH) в хипофизната жлеза и както подсказва името му е отговорен за клетъчен растеж и възстановяване.

Как да намалим нивото на естрогена

В днешни дни голяма част от мъжете страдат от високи нива на естроген, респективно ниски нива на тестостерон. В тази статия ще разгледаме какви са страничните ефекти при високи нива на естроген при мъжете и как да предотвратим появата им.

RAD140 (TESTOLONE) - ИСТИНСКИЯТ ЗАМЕСТИТЕЛ НА ТЕСТОСТЕРОН

RAD140 ще ви помогне за увеличаване на мускулната маса, намаляване на телесните мазнини, повече енергия, по-силно либидо и по-добра цялостна физика, без никакви странични ефекти.

Контролирайте инсулина - горете мазнините

Основната работа на инсулин е транспортирането на хранителни вещества в клетките ви. Всеки път, когато ядете въглехидрати (като ориз, картофи, хляб, тестени изделия или захари), въглехидратите се превръщат в глюкоза и влизат в кръвния поток.

Андарин -S4 - изгаряне на мазнини, без загуба на мускулна маса

Ако търсите продукт за изгаряне на мазнини, без загуба на мускулна маса и сила и без странични ефекти, спрете да търсите. Вече го намерихте и този продукти се казва Андарин (Andarine). Освен това, Андарин ще ви помогне за увеличаване на издръжливостта и за здравето на костите и ставите.