Статии

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
10-те най-добри храни, богати на витамин Б12

Витамин В12 е водоразтворим витамин, който участва в производството на червени кръвни клетки и функционирането на нервната система. Намира се главно в животинските продукти като млечни храни, месо, риба и яйца.

Какво е куркумин и какви са ползите от консумацията му?

Куркуминът вероятно е една от най-ефективната хранителна добавка на пазара. Доказано е в много проучвания, че Curcumin има големи ползи за вашето здраве. Куркуминът е естествен антиоксидант, който има противовъзпалителни ползи, както и ползи, свързани със забавяне на процеса на стареене и предотвратяване на Алцхаймер и потенциална депресия.

Видове ластици за тренировка и техните предимства

Преди да отговорим на въпроса как да изберем ластик за тренировка, нека първо обясним какво представлява това нашумяло напоследък спортно приспособление. Става въпрос за еластични ленти с различна плътност и различни цветове, които се поставят на краката и ръцете, за да увеличат натоварването на мускулите, преодолявайки съпротивлението.

Отслабнете с Омега-3 мастни киселини

Едни от най-важните мазнини са Омега-3 мастни киселини. И, да, те наистина могат да ви помогнат за изгарянето на мазнини, защото играят много важна роля в правилното функциониране на организма ви. С допълнителен прием на хранителни добавки с Омега-3 мастни киселини може да насърчите отслабването, но също и да се възползвате от редица други ползи.

Кои са най-популярните имуностимулатори?

Имуностимулаторите са изключително популярни сред съвременните хора. Идеята им е, че можем да се предпазим от много болести, ако имунната ни система функционира оптимално.