Статии

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Хранителни добавки за бойни спортове: Пътят към физическа перфекция

В тази статия, ще проучим някои от най-подходящите хранителни добавки за бойните спортове и как те могат да помогнат на бойците да подобрят физическите си показатели и резултатите на състезанията.

Какво е никотинамид мононуклеотид  NMN или NAD

Никотинамид мононуклеотид (NMN) е добавка, за която се смята, че повишава нивата на никотинамид аденин динуклеотид (NAD) в човешкото тяло, като потенциално се бори против стареенето на организма както вътрешно, така и външно.

10-те най-добри храни, богати на витамин Б12

Витамин В12 е водоразтворим витамин, който участва в производството на червени кръвни клетки и функционирането на нервната система. Намира се главно в животинските продукти като млечни храни, месо, риба и яйца.

Видове ластици за тренировка и техните предимства

Преди да отговорим на въпроса как да изберем ластик за тренировка, нека първо обясним какво представлява това нашумяло напоследък спортно приспособление. Става въпрос за еластични ленти с различна плътност и различни цветове, които се поставят на краката и ръцете, за да увеличат натоварването на мускулите, преодолявайки съпротивлението.

Отслабнете с Омега-3 мастни киселини

Едни от най-важните мазнини са Омега-3 мастни киселини. И, да, те наистина могат да ви помогнат за изгарянето на мазнини, защото играят много важна роля в правилното функциониране на организма ви. С допълнителен прием на хранителни добавки с Омега-3 мастни киселини може да насърчите отслабването, но също и да се възползвате от редица други ползи.