Статии

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Андарин -S4 - изгаряне на мазнини, без загуба на мускулна маса

Ако търсите продукт за изгаряне на мазнини, без загуба на мускулна маса и сила и без странични ефекти, спрете да търсите. Вече го намерихте и този продукти се казва Андарин (Andarine). Освен това, Андарин ще ви помогне за увеличаване на издръжливостта и за здравето на костите и ставите.

Mk-677 (Ибутаморен)  - Nutrobal - повече апетит, чиста мускулна маса

MK-677 (Ibutamoren) е чудесен избор ако искате да качите чиста мускулна маса, да увеличите енергийните нива, да подобрите здравето на ставите си, да увеличите издръжливостта и да подобрите формата на тялото си, без никакви странични ефекти.

Най-анаболният SARMs - Anabolicum (LGD-4033) или Лигандрол

Лигандрол (LGD) има значителен ефект върху изграждането на чиста мускулна маса, сила и възстановяване. Той е най-анаболният SARMS. Лигандрол (LGD) има антикатаболни свойства като предпазва мускулите от разрушение. В допълнение, той има благоприятен ефект върху костната система. Препоръчителна дневна доза е 10 мг на ден. Може да се комбинира с други SARMs или стероиди.

БОДИБИЛДИНГ И ФИТНЕС - ТУРНИР ПЛОВДИВ 2018 - КЛАСИРАНЕ

Класиране от турнир Пловдив по бодибилдинг и фитнес за 2018 година

Cardarine – Кардарин - изгаряне на мазнини, сила и издръжливост

Cardarine – Кардарин (GW 501516) ще ви помогне при загубата на мазнини, ще ви даде повече издръжливост и по-добро възстановяване без никакви странични ефекти. В тази статия ще разгледаме всичко за Cardarine – Кардарин (GW 501516), как работи, ползи, употреба, примерни дози, комбинации с други SARMS, странични ефекти.