Статии

Mk-677 (Ибутаморен) - Nutrobal - повече апетит, чиста мускулна маса
0

Mk-677 (Ибутаморен) - Nutrobal - повече апетит, чиста мускулна маса

MK-677 (Ibutamoren) е чудесен избор ако искате да качите чиста мускулна маса, да увеличите енергийните нива, да подобрите здравето на ставите си, да увеличите издръжливостта и да подобрите формата на тялото си, без никакви странични ефекти.

 


Съдържание на статията

 


Какво са SARMs?

През последните десет години се появиха нов клас лекарства, които подобряват ефективността. Те са съединения наречени селективни модулатори на андрогенни рецептори - SARMs. Проучванията показват, че те помагат за покачването на мускулна маса и изгарянето на мазнините, сравнено с ефектите на стериоидите, но без техните странични ефекти.

SARMS или селективни модулатори на андрогенни рецептори съдържат андрогени. Андрогените са специален вид хормони, които действат като лиганди (молекула, свързана с друга молекула), които се свързват към клетъчните андрогенни рецептори (АР). Най-просто казано, андрогените ви помогнат да изградите мускули. Всички анаболни стероиди и прохормони спомагат за покачването на мускулна маса като се свързват с андрогенните рецептори.

SARMS работят като увеличават нивата на андрогени в организма, което води до значително увеличение на производителността и възстановяването. За разлика от прохормоните, SARMS са много по-селективни в начина им на работа, което ги прави предпочитан избор за хора, които се притесняват от странични ефекти.

SARMS имат подобни свойства като анаболните стероиди, но с намалени андрогенни свойства. Някои потенциални странични ефекти при употреба на анаболни- андрогенни стероиди включват акне, увреждане на черния дроб, свиване на тестисите при мъжете. По-дрезгав глас, растеж на косми по лицето, корема, горната част на гърба и отклонения в менструалния цикъл при жените. SARMs имат способността да правят разлика между анаболни и андрогенни действия, и това дава възможност за терапевтични възможности на различни заболявания, включително загуба на мускулна маса, остеопороза, рак и хипогонадизъм.

SARMS предлагат предимствата на традиционните анаболни андрогенни стероиди като тестостерон например (покачване на чиста мускулна маса, загуба на мазнини както и укрепване на костите), но с голямата разлика, че нямат странични ефекти както при стероидите, които споменахме по-горе.

ibutamuren-sarms-mk-677

Разликата между стероидите и SARMs?

Но стероидите също взаимодействат с черния дроб, простатата, сърцето, вашите полови органи (което води до свиване на тестисите при мъжете и разширяване на клитора при жените) и вашите вторични сексуални характеристики (дълбочина на гласа, растеж на косми, болки, акне, и т.н.). Всички тези нежелани реакции са андрогенната част на стероидите.

Проблемът със стероидите е, че имат съотношение анаболно-андрогенно от 1: 1. Това означава, че вероятността да имаме странични ефекти са големи. Тук е мястото на SARMs. Те са далеч по-селективни от стероидите, с анаболно-андрогенни съотношения, започващи от 3: 1 и достигащи до 90: 1. Това означава, че все още можете да постигнете мускулен растеж и загуба на мазнини, без да имате страничните ефекти на стероидите.

Mk-677(Ибутаморен) - Nutrobal

История на Mk-677(Ибутаморен) - Nutrobal

Mk-677 (Ибутаморен) е вид лекарство, което може да ви помогне за подобряване на метаболизма, за лечение от остеопороза, затлъстяване и при загуба на мускулна маса. Nutrobal (Mk-677) индиректно стимулира хипофизната жлеза на организма като по този начин тялото само произвежда огромно количество хормон на растежа (GH).

С други думи, Nutrobal (mk-677) може да бъде сравняван с пептиди като GHRP-6 или Ipamorelin, само че не се нуждаe от инжекции и няма странични ефекти като GHRP-6. Nutrobal (Mk-677) имитира стимулиращото действие на хормона грелин – хормона на глада. Това означава, че при приема на Nutrobal (Mk-677) ще имате повишен апетит. В днешно време спортистите използват Mk-677 (Ибутаморен), за да подобрят издръжливостта, ефективността, загуба на мазнини и натрупване на мускулна маса.

mk-677-ibutamuren-sarms

Как работи Mk-677(Ибутаморен) - Nutrobal?

Подобно на повечето други SARM, Nutrobal работи чрез насочване към специфични андрогенни рецептори и променя начина, по който те функционират в организма. В резултат на това, Mk-677 ги стимулира по начин, който може да имитира анаболните ефекти на стероидите и прохормоните.

Интензитетът на пулса на растежния хормон може да се увеличи чрез 4 възможни механизма:

 1. Увеличава освобождаването на GHRH (освобождаващ хормона на растежа хормон).
 2. Усилване на GHRH сигнализиране при соматотрофи на предната част на хипофизата.
 3. Намаляване на освобождаването на соматостатин (соматостатинът изключва освобождаването на GH).
 4. Инхибиране на сигнализиране на соматостатиновия рецептор.

Установено е, че Nutrobal (Mk-677) работи чрез всичките четири механизма. След поглъщане, растежният хормон (GH) се покачва в зависимост от дозата, започвайки от 5 милиграма (mg) на ден.

Mk-677 (Ибутаморен) индиректно стимулира хипофизната жлеза на организма като по този начин тялото само произвежда огромно количество хормон на растежа (GH), включително и IGF-1. Много е важно да отбележим, че Mk-677 (Ибутаморен) не стимулира увеличаването на хормона на стреса – кортизол. Като допълнение можем да кажем, че при приема на Mk-677 (Ибутаморен), организма продължава да произвежда хормон на растежа, т.е. този продукт не потиска собственото производство на растежен хормон.

Nutrobal (Mk-677) имитира стимулиращото действие на хормона грелин – хормона на глада. Това означава, че при приема на Nutrobal (Mk-677) ще имате повишен апетит. Грелинът се получава естествено в стомашно-чревния тракт и функционира като невропептид в централната нервна система на организма. Mk-677 (Ибутаморен) се бори със затлъстяването, като променя метаболизма на телесните мазнини.

Mk-677-sarms

Употреба на Mk-677(Ибутаморен) - Nutrobal

Mk-677 (Ибутаморен) много бързо набира популярност, тъй като наистина работи. Ако искате да имате повече апетит, Mk-677 (Ибутаморен) е вашият продукт. Още от първия ден ще имате повече апетит. Подходящ е за спортисти, които искат да запазят натрупаната мускулна маса, тъй като той ще стимулира апетита и от там ще приемате повече калории с храната.

Освен това, тези които искат да натрупат мускулна маса, без мазнини, могат да използват Mk-677 (Ибутаморен), тъй като той се бори със затлъстяването, като променя метаболизма на телесните мазнини. Използва мазнините за енергия, а не мускулната маса. Едно от най-лошите неща на диетата, е че ще загубите малко мускулна маса заедно с мазнините. Но ако включите Mk-677 (Ибутаморен), няма да загубите мускулна маса, докато чистите мазнините и сте на калориен дефицит.

Ползите от приема на Mk-677 (Ибутаморен) не свършват до тук. Той стимулира освобождаването на хормон на растежа и IGF-1, което води до по-качествен сън, по-добро възстановяване, подобрена костна система и др.

Нека да обобщим ползите от употребата на Mk-677 (Ибутаморен)

 • Помага за покачването на чиста мускулна маса
 • Помага за изгарянето на мазнини
 • Стимулира апетита
 • Подобрява костната система
 • Подобрява съня
 • Подобрява издръжливостта и възстановяването
 • Подобрява настроението, увеличава дълголетието

mk-677-ibutamuren-sarms

Примерни дози на Mk-677(Ибутаморен) - Nutrobal

Според няколко проучвания MK-677 (Ibutamoren) прием на дози между пет милиграма до двадесет и пет милиграма (5-25мг) на ден наистина показват значителни резултати. Има няколко лица, които са показали добри резултати при по-високи дози, но се препоръчва 5-25 mg. Няма смисъл да превишавате дозата. Приемайте го сутрин на гладно, за да имате апетит през целия ден.

Примерни комбинации на Mk-677(Ибутаморен) - Nutrobal

 

В зависимост от нуждите на спортистите MK-677 (Ibutamoren) може да се използва за няколко цели.

 • Издръжливост – ако целите само издръжливост, дози от 20мг на ден са ви напълно достатъчни и може да го използвате самостоятелно
 • Загуба на мазнини – ако искате да изчистите мазнините и да качите малко мускулна маса, може да комбинирате MK-677 (Ibutamoren) с Cardarine (GW) и Андарин - Andarine - S4). Примерни дози са MK-677 (30мг на ден ) с Cardarine (GW) (20мг на ден) и Андарин - Andarine - S4 (40мг на ден) в продължение на 8 седмици.
 • Мускулна маса – ако целта ви е мускулна маса, може да комбинирате MK-677 (30мг на ден) с Ostarine(MK-2866/Ostabolic)(20мг на ден) или Anabolicum (LGD-4033)(10мг на ден).
 • Общо здраве – ако искате да подобрите съня си и възстановяването като цяло, може да приемате MK-677 (Ibutamoren) в дози от 10мг на ден в продължение на 12 седмици.

MK-677 (Ibutamoren) може да се използва и за след стероидни терапии в комбинация с Cardarine (GW), Кломифен, Нолвадекс и др. Той ще ви помогне да задържите натрупаната мускулна маса, без да качите мазнини.

sarms-ibutamuren-mk-677

Полуживот на Mk-677(Ибутаморен) - Nutrobal

MK-677 има полуживот от 24 часа. Това означава, че трябва да го приемате веднъж на ден. Това е още едно огромно предимство на използването на MK-677 вместо HGH. Вместо да инжектирате 3 до 5 пъти на ден, трябва само да приемате една доза на ден и да я приемате през устата точно като другите добавки.

Странични ефекти на Mk-677(Ибутаморен) - Nutrobal

Хубавото при употребата на MK-677 (Ibutamoren) е, че той не потиска собственото производство на тестостерон и хормона на растежа. Поради това не се нуждаете от терапия след спиране на употребата му.

Както бе споменато по-горе, най-сериозният страничен ефект е, че сте много гладни при употребата му. Ако това се брои за страничен ефект. Друг страничен ефект е, че при употребата му може да задържите малко вода, което е нормално при високи дози на хормон на растежа. Силно препоръчвам да намалите приема на натрий по време на Ibutamoren. По-високите нива на натрий, ще увеличат възможността от задържане на вода.

Заключение

MK-677 (Ibutamoren) е чудесен избор ако искате да качите чиста мускулна маса, да увеличите енергийните нива, да подобрите здравето на ставите си, да увеличите издръжливостта и да подобрите формата на тялото си, без никакви странични ефекти. MK-677 (Ibutamoren) не потиска нито тестостерона, нито освобождаването на хормона на растежа. Може да го използвате доста продължително време самостоятелно, в комбинация други SARMS, със стероиди, в стероидни терапии и др. Какво чакаш? Поръчайте MK-677 (Ibutamoren) още днес и започнете да се наслаждавате на предимствата. Пишете ли на лично съобщение в страницата ни или на мейл info@4fitness.bg

ibutamuren-sarms-mk-677

Често задавани въпроси за MK-677 (Ibutamoren)

Кога да приемаме MK-677 (Ibutamoren), сутрин или вечер? Това зависи изцяло от вас. Няма никакви значение, тъй като полувижотът му е голям. Избора е изцяло вас. Ние препоръчваме рано сутрин, за да може да имате апетит през целия ден. Ако го изпиете преди сън, има вероятност да се събудите от глад.

Потиска ли MK-677 (Ibutamoren) собственото производство на тестостерон? Не, не потиска собственото производство на тестостерон. MK-677 (Ibutamoren) не влияе върху Вашата HPTA система, затова нямате нужда от терапия след цикъл.

Има ли нужда от терапия след приема на MK-677 (Ibutamoren)? Не, нямате нужда. MK-677 (Ibutamoren) не влияе върху Вашата HPTA система, затова нямате нужда от терапия след цикъл.

Причинява ли MK-677 (Ibutamoren) гинекомастия? Не. Няма да имате проблем с гинекомстия, тъй като не се наблюдава ароматизация. Ако имате проблеми с ароматизация при употребата на този продукт, значи е подсилен със стероиди.

Каква трябва да е продължителността на цикъла с MK-677 (Ibutamoren)?  Повечето хора правят цикъл с MK-677 от 12 до 16 седмици. Някои културисти не го спират целогодишно без никакви проблеми. Има няколко проучвания, които не показват нежелани ефекти дори до 2 години.

Колко килограма се очаква да кача? Това е много относително. Всеки човек е различен и няма как да се определи точно. Това зависи от целите ви, дали го комбинирате с други SARMS, или го приемате самостоятелно. Освен това от голямо значение е как се храните, тренирате и възстановявате. Нещата са много комплексни, но нашите наблюдения са около 2-3 килограма на месец. Някой хора качват и по 10, но тук идва момента, има ли значение какво качваме или искаме само мускулна маса?

 

Надявам се, че статията ви е била полезна. Ако имате някакви въпроси относно Anabolicum (LGD-4033), задайте го в секцията за коментари по-долу. Ще се радваме да споделяте с нас и нашите читатели вашият опит и резултати. Моля, публикувайте всички съвети, предложения и отзиви в коментарите по-долу.

 

 

Източници
 • https://www.elitefitness.com/articles/nutrobal-mk677/
 • http://www.sarmstore1.com/mk-677-nutrobal/
 • https://www.swolhq.com/mk-677-ibutamoren/
 • https://www.evolutionary.org/SARMS
 • https://www.evolutionary.org/nutrobal-mk-677-ibutamoren
 • http://101sarms.com/mk-677-ibutamoren-nutrobal/
 • https://www.isarms.com/nutrobal-mk-677

 

Ако статията ви е била полезна, моля да я споделите в социалните мрежи, за да достигне до повече хора. Благодаря ви! За поръчки на MK-677 или друг вид SARMs, пишете ни на мейл info@4fitness.bg или на лично съобщение в страницата ни във фейсбук.

 • Хранителен режим

  Когато начинът ви на хранене е съобразен с начина ви на живот, вашите цели, тренировъчния ви стаж и свободното време, с което разполагате, вие ще постигнете желаните резултати. Затова вие се нуждаете от индивидуален хранителен режим.

 • Комплексна програма

  Когато тренировъчната програма, хранителният режим и точните хранителни добавки се комбинират със следене на резултатите и оптимизиране на процеса, резултатите ще се постигнат по-лесно и ефекта ще е много по-голям.

 • Тренировъчна програма

  Повечето хора имат изоставащи мускулни групи, на които трябва да се обърне по-детайлно внимание, за да се изгради красиво и симетрично тяло, затова вие се нуждаете от специално изготвена тренировъчна програма.

 • Супер Абонамент

  Супер Абонамент включва хранителен режим, тренировъчна програма, консултация за прием на хранителни добавки, всекидневни консултации, следене на резултатите и оптимизиране на процеса в рамките на 3 месеца.