Съвети

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Периодично гладуване или Intermittent Fasting (IF)

Хората използват периодично гладуване или Intermittent Fasting (IF), за да отслабнат, за да подобрят здравето си и да направят хранителния си режим по-лесен за спазване.

5 лесни съвета за ускоряване на метаболизма ви

Метаболизъм е скоростта, с която вашето тяло обработва храната, която приемате. Ако се опитвате да губите мазнини, увеличаването на скоростта на вашия метаболизъм ще ви помогне да свалите повече килограми, без да намалявате още калориите.

Колко протеин можем да усвоим от едно хранене?

В тази статия ще разберете колко протеин може да усвоите от едно хранене. Количеството протеин, което може да се усвои от тялото ви от едно хранене, е далеч по-голямо от 30 грама и в действителност е по-близо до сумата, която е ефективна за цял ден.

Как да възстановим мускулите си след тренировка

В тази статия ще обърнем внимание как най-бързо да се възстановим след тренировка. Какво трябва да приемаме веднага след тренировка и каква да бъде храната ни.

Шест съвета как да се храним, за да качим мускулна маса и сила

Ако четете тази статия, най-вероятно имате една цел в ума си - искате да качите мускулна маса и сила. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да постигнете целта си и да изградите твърд и масивен мускул.