Съвети

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Фитнес хранене - най-добрите храни за покачване на мускулна маса

В тази статия ще обсъдим как да изберете най-подходящите храни, които ще ви помогнат да се храните по-чисто и да качите чиста мускулна маса, без много мазнини. Изготвяне на индивидуален хранителен режим и тренировъчна програма.

Какво е глутен? Списък с безглутенови храни

Глутенът е протеин, който се намира в някои зърна, като пшеница, ръж и ечемик .Глутенът е безопасен за повечето хора. Тези които имат заболявания като целиакия или чувствителност към глутен, трябва да го избягват, за да се предотвратят неблагоприятните последици за здравето.

Периодично гладуване или Intermittent Fasting (IF)

Хората използват периодично гладуване или Intermittent Fasting (IF), за да отслабнат, за да подобрят здравето си и да направят хранителния си режим по-лесен за спазване.

5 лесни съвета за ускоряване на метаболизма ви

Метаболизъм е скоростта, с която вашето тяло обработва храната, която приемате. Ако се опитвате да губите мазнини, увеличаването на скоростта на вашия метаболизъм ще ви помогне да свалите повече килограми, без да намалявате още калориите.

Колко протеин можем да усвоим от едно хранене?

В тази статия ще разберете колко протеин може да усвоите от едно хранене. Количеството протеин, което може да се усвои от тялото ви от едно хранене, е далеч по-голямо от 30 грама и в действителност е по-близо до сумата, която е ефективна за цял ден.