Съвети

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Въртене на  въглехидрати - изгаряне на  мазнини и  качване на мускулна маса

Въртенето на въглехидратите е било неизменна част от света на бодибилдинга в продължение на десетилетия. Тази статия дава детайли как да го прилагате, за да подобрите вашите резултати при загубата на мазнините и покачването на мускулна маса.

Съвети за изгаряне на мазнини

Съвети за изгаряне на мазнини: Яжте 5-6 малки хранения през деня, дръжте приема си на протеин висок, дръжте приема си на въглехидрати нисък, пийте много вода, не яжте въглехидрати късно вечер, включете кардио в тренировъчната си програма, не яжте боклуци между храненията си, наспивайте се добре

Какво трябва и не трябва да ядем за мускулна маса

Какво трябва и не трябва да ядем за покачване на мускулна маса. Списък с храни богати на протеин, въглехидрати и здравословни мазнини. Източници на протеин, въглехидрати и мазнини, които трябва да избягваме.

Седемте най-добри бодибилдинг храни

Разберете кой са седемте основни бодибилдинг храни, начина има на приготвяне, какво трябва да гледаме като ги купуваме и химичният им състав в 100 грама продукт. белтъци

Хранене за начинаещи със Стоян Стоянов

Има два вида хора от гледна точка на обмяната на веществата. Едните са с бързо изгаряне, нуждаят се от по-малко сън, изразходват много калории и трудно наддават тегло. Другите са пълна противоположност - само при вида на сладкиш наддават няколко килограма.