Съвети

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Три ефективни съвета за изгаряне на мазнини

В тази статия ще обясним, как може да "изгорим" излишните мазнини, без да се подлагаме непременно на досадни и еднообразни хранителни режими. Достатъчно е да спазваме някои основни правили

10 съвета как да се храним по време на празници и почивни дни

В тази статия ще разгледаме няколко съвета, които ще ви помогнат да се храните правилно и да сте в кондиция през празниците и почивните дни.

Как да си направим хранителен режим

В тази статия ще обърнем внимание на това как да качим килограми и в същото време да ограничим складирането на мазнини. Примерен хранителен режим, препоръчвани хранителни добавки.

Съвети за изгаряне на мазнини

Съвети за изгаряне на мазнини: Яжте 5-6 малки хранения през деня, дръжте приема си на протеин висок, дръжте приема си на въглехидрати нисък, пийте много вода, не яжте въглехидрати късно вечер, включете кардио в тренировъчната си програма, не яжте боклуци между храненията си, наспивайте се добре

Въртене на  въглехидрати - изгаряне на  мазнини и  качване на мускулна маса

Въртенето на въглехидратите е било неизменна част от света на бодибилдинга в продължение на десетилетия. Тази статия дава детайли как да го прилагате, за да подобрите вашите резултати при загубата на мазнините и покачването на мускулна маса.