Пет натурални съставки за отслабване

Пет натурални съставки за отслабване

Ако целта ви е да свалите няколко излишни килограма, без да използвате хранителни добавки, прочетете тази статия. Знаете ли че може да отслабнете като консумирате определени храни и напитки? В тази статия ще разберете какви храни и напитки трябва да консумирате, за да свалите излишните килограми и да засилите метаболизма си.

 

Много хора се притесняват и не искат да приемат т.нар фет бърнъри, които са вид хранителни добавки, помагащи изгарянето да мазнините. Тъй като някои от тях са доста силни и могат да повлияят негативно на хора страдащи от високо кръвно налягане, на хора които не пият кафе и други енергийни напитки.

В тази статия ще ви представим натурална комбинация от съставки помагащи изгарянето на мазнините, която ще ви помогне да намалите общия процент на телесните мазнини, за да се чувствате по-добре. Тези съставки са напълно естествени и органични.

Опитайте се да консумирате храни богати на омега 3 мастни киселини, добър избор е сьомгата. Също така, половин час преди тренировка,  консумирайте комбинацията от напитки и храни, представени по-долу. Когато се комбинират, тези съединения действат в синергия, като ефективно увеличават термогенезата, което от своя страна предизвиква огромно увеличение на изгарянето на мазнини.

 

Омега 3 мастни киселини (Omega 3 fatty acids)

Omega-3-Fatty-Acids-Food

Опитайте се да консумирате сьомга час и половина два преди тренировка. Сьомгата е богата на омега-3 мастни киселини, които увеличават разхода на енергия и окисляването на мастната тъкан и могат да ви помогнат да изградите здрав външен вид на тялото ви. 

 

Кофеин (Caffeine)

Кафето е една от най-често консумираните напитки преди спорт. За най-добър резултат изпийте чаша кафе до 30 минути преди тренировка. За предпочитане да е чисто, без захар, сметана, мляко и т.н. Известно е, че кафето повишава сърдечната честота, подобрява процеса на изгаряне на мазнини и е един от най-мощните стимуланти на нервната система. 

Освен това кофеинът намалява усещането за умора, стимулира умствената дейност, увеличава силата и издръжливостта и ускорява метаболизма.

 

Зелен чай (Green Tea)

Както знаете зеленият чай  има много ползи за здравето. Една от ползите на екстрата от зелен чай е неговата функция да засилва термогенезата, като по този начин стимулира изгарянето на мазнини, без да вреди на сърцето. Освен това зеленият чай помага за изгарянето на повече калории и предотвратява натрупването на подкожни мазнини. 

Друга много важна функция на зеления чай е, че той действа като мощен антиоксидант. Също така балансира съотношението между добрия и лошия холестерол и стабилизира нивата на кръвна захар.

 

Грейпфрут (Grapefruit)

Яжте цял розов грейпфрут или го добавете в сокоизстисквачка, направете сок и го пийте в комбинация с останалите съставки от този списък. Грейпфрутите са богати на нарингин (флаванон-7-О-гликозид), който е съединение, известно със своите свойства на изгаряне на мазнини.

 

Малинови кетони (Raspberry Ketones)

malinovi-ketoni

Яжте чаша малини, богати на кетони, които също помагат за повишаване на термогенезата и увеличават цялостното изгаряне на мазнините. Ако не можете да вземете пресни малини, замразете ги и ги сложете в блендера с малко суроватъчен протеин и мляко, за да направите вкусен шейк. 

Освен това малиновите кетони подпомагат храносмилането, засилват обмяната на веществата и помагат за увеличаване на чистата мускулна маса. Малиновите кетони са богати на антиоксиданти. Знаете че антиоксидантите забавят стареенето и предпазват клетките от вредното въздействие на свободните радикали. 

Опитайте се да консумирате тези напитки и храни час и половина, два преди тренировка и сами ще се уверите колко повече енергия ще имате и колко излишни мазнини ще изгорите. Успех!

 


За направата на всяка статия влагаме много труд, усилия и време, за да може да Ви поднесем достоверна и лесна за разбиране статия. Ако статията Ви е била полезна, моля да я споделите в социалните мрежи, за да достигне до повече хора. Не забравяйте да ни последвате в Instagram и да харесате нашата страница във Facebook.  Благодаря ви!

 

 

 • Хранителен режим

  Когато начинът ви на хранене е съобразен с начина ви на живот, вашите цели, тренировъчния ви стаж и свободното време, с което разполагате, вие ще постигнете желаните резултати. Затова вие се нуждаете от индивидуален хранителен режим.

 • Комплексна програма

  Когато тренировъчната програма, хранителният режим и точните хранителни добавки се комбинират със следене на резултатите и оптимизиране на процеса, резултатите ще се постигнат по-лесно и ефекта ще е много по-голям.

 • Тренировъчна програма

  Повечето хора имат изоставащи мускулни групи, на които трябва да се обърне по-детайлно внимание, за да се изгради красиво и симетрично тяло, затова вие се нуждаете от специално изготвена тренировъчна програма.

 • Супер Абонамент

  Супер Абонамент включва хранителен режим, тренировъчна програма, консултация за прием на хранителни добавки, всекидневни консултации, следене на резултатите и оптимизиране на процеса в рамките на 3 месеца.