Тестостеронови Бустери

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Как работят тестостероновите бустери и какво трябва да съдържат?

Тестостеронът е „мъжкият” хормон, който регулира всичко – от мъжкото либидо, метаболизма, сексуалното здраве, енергийните нива и силата. За съжаление, неговите нива достигат своя връх около 25-ата година и постепенно намаляват с времето.

ZMA -  цинков магнезиев аспартат: ползи, предимства, странични ефекти

ZMA е хранителна добавка, която се използва от активно спортуващите за увеличаване на мускулната маса и сила, подобряване на съня и имунната функция и дори повишаване нивата на тестостерон. Прочетете цялата статия, за да научите повече за ползите от ZMA, как работи, има ли страничните ефекти и начин на прием.

Хранителни добавки за след стероиден цикъл

За изграждането на мускулите, повишаване на силата и подобряване на издръжливостта, тестостеронът е задължителен. Има много естествени добавки, които са предназначени за подпомагане на оптимални нива на тестостерон

Horny Goat Weed - Трева от разгонен козел

Horny Goat Weed повишава нивото на тестостерон, подобрява сексуалната функция, повишава либидото, подобрява кръвообращението, увеличава физическата енергия.

Диаспартамова киселина (D-AА) - повече тестостерон само за 12 дни

D-аспартамовата киселина пряко увеличава производството на тестостерон от тестисите. D-аспартамовата киселина предизвиква освобождаването на повече тестостерон, но също така и произвежда повече тестостерон.