Тестостеронови Бустери

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Витамин D - увеличите нивата на тестостерон и силата

Мъжете с по-високи кръвни нива на витамин D имат значително по-високи нива на тестостерон и по-ниски нива на свързващият половия хормон глобулин(SHBG), отколкото тези с ниски нива на витамин D в кръвта.

DHEA - ДеХидроЕпиАндростерон

Счита се че ДХЕА повишава нивото на тестостерон в кръвта. Това от своя страна води до увеличаването на мускулната маса и силовите постижения. На скоро е доказано, че ДХЕА помага за намаляване на телесните мазнини

Tongkat Ali - LongJack

Eurycoma Longifolia (или longjack за кратко) е още една добавка за повишаване на тестостерона, която може да бъде от полза за натурален бодибилдър. Longjack е билка, която се среща често в Индонезия и отдавна се смята, че помага при повишаване на тестостерона.

Трибестан (Tribulus Terrestris)

Tribulus Terrestris (трибестан) е бил един от най-популярните продукти на пазара за увеличаване нивото на тестостерон в продължение на години. Tribulus (трибестан) всъщност е екстракт от растение, намерени в Европа, Азия, Африка и Австралия.

Тестостеронови бустери – видове, състав, примерни дози - II част

За изграждането на мускулите, повишаване на силата и подобряване на издръжливостта, тестостеронът е задължителен. Има много естествени добавки, които са предназначени за подпомагане на оптимални нива на тестостерон.