Horny Goat Weed - Трева от разгонен козел

Horny Goat Weed - Трева от разгонен козел

Horny Goat Weed (трева от възбуден козел) е листно растение, което вирее в Азия и региона на Средиземно море и има дълга история на употребата си в традиционната китайска медицина. Макар да има малко по-хумористично име, не трябва да се пренебрегвате.

 

Horny Goat Weed съдържа активна съставка, наречена Icariin. Icariin се смята, че е отговорен за свойството на horny goat weed да повишава нивото на тестостерона, повишава силата и енергията, което от своя страна помага за изграждането на повече мускулна маса.  Изследвания са показали, че когато плъхове са приемали Icariin, са увеличили нивата си на тестостерон 3 пъти.

 

Предимства:

 • Повишава нивото на тестостерон
 • Подобрява сексуалната функция
 • Подобрява кръвообращението
 • Увеличава енергията
 • Помага за изграждането на мускулна маса

 

Макар че все още се правят проучвания за хората, които да дублират изследванията с плъховете, се смята, че horny goat weed е продукт, който спомага за увеличаването на тестостерона, подобрява сексуалната функция, помага за по-добро напомпване по време на тренировка, увеличава енергията и издръжливостта и помага за изграждането на мускулна маса.

 

Примерни дози:

Доза: в зависимост от потентността и марката, трябва да следвате, това което препоръчва производителя, което е написано на етикетите.

 

За направата на всяка статия влагаме много труд, усилия и време, за да може да Ви поднесем достоверна и лесна за разбиране статия. Ако статията Ви е била полезна, моля да я споделите в социалните мрежи, за да достигне до повече хора. Не забравяйте да ни последвате в Instagram и да харесате нашата страница във Facebook.  Благодаря ви!

 • Хранителен режим

  Когато начинът ви на хранене е съобразен с начина ви на живот, вашите цели, тренировъчния ви стаж и свободното време, с което разполагате, вие ще постигнете желаните резултати. Затова вие се нуждаете от индивидуален хранителен режим.

 • Комплексна програма

  Когато тренировъчната програма, хранителният режим и точните хранителни добавки се комбинират със следене на резултатите и оптимизиране на процеса, резултатите ще се постигнат по-лесно и ефекта ще е много по-голям.

 • Тренировъчна програма

  Повечето хора имат изоставащи мускулни групи, на които трябва да се обърне по-детайлно внимание, за да се изгради красиво и симетрично тяло, затова вие се нуждаете от специално изготвена тренировъчна програма.

 • Супер Абонамент

  Супер Абонамент включва хранителен режим, тренировъчна програма, консултация за прием на хранителни добавки, всекидневни консултации, следене на резултатите и оптимизиране на процеса в рамките на 3 месеца.