Тренировки за маса

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
10 седмична тренировъчна програма за мускулна маса

Тази тренировъчна програма е предназначена за увеличаване на мускулната маса, доколкото е възможно в 10 седмици. Всяка мускулна група се тренира веднъж седмично, използвайки предимно тежки комбинирани упражнения. Тренировъчният сплит е четири дневен като почивате в сряда, събота и неделя. За да извлечете максимума от тази програма трябва да се храните обилно. Трябва да имате най-малко 5 основни хранения на ден.

Маса и релеф за амбициозни хора

Покачването на мускулна маса се нарича анаболизъм. А "изгарянето" на мазнини е точно обратното - катаболизъм. Тези две състояния са напълно различни.

Петдневна тренировъчна програма с приоритет на гърба и гърдите

Тази петдневна тренировъчна програма за мускулна маса с приоритет на гърба и гърдите е предназначена за мъже с доста години системни тренировки. Програмата е тежка и изисква добра техника на изпълнение, добро хранене и отлично възстановяване. Целта е да се натрупа повече мускулна маса в областта на гърба и гърдите.

Тренировка за мускулна маса с приоритет на гърдите

Този вид тренировъчна програма е предназначена за мъже с една и повече години системни тренировки. Подборът на упражненията е направен така, че да се акцентира върху гърдите. Тренировъчния сплит е четири дневен като се тренират гърдите два пъти - първия с бицепс, а втория с рамената.

Тридневен сплит за покачване на мускулна маса (за начинаещи)

Този вид тренировъчна програма е предназначена за мъже с по-малко от една година стаж във фитнеса. Подборът на упражненията е комплексен, без да акцентираме върху определени мускулни групи. Ако не знаете как се изпълнява някое от упражненията, кликнете на него и ще получите допълнителна информация.