Тренировки за маса

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Четиридневна тренировъчна програма за начинаещи

Тази четири седмична фитнес тренировъчна програма е предназначена за абсолютно начинаещи във фитнеса или за хора, които не са тренирали много време и сега започват отново.

Тренировка за гръб на Живко Петков

Живко Петков работи като персонален фитнес инструктор в град Стара Загора. Преди правилния начин на хранене и трениране, най-ключовият елемент за постигане на техните цели е МОТИВАЦИЯТА. А той е този, който може да ви я даде.

10 седмична тренировъчна програма за мускулна маса

Тази тренировъчна програма е предназначена за увеличаване на мускулната маса, доколкото е възможно в 10 седмици. Всяка мускулна група се тренира веднъж седмично, използвайки предимно тежки комбинирани упражнения. Тренировъчният сплит е четири дневен като почивате в сряда, събота и неделя. За да извлечете максимума от тази програма трябва да се храните обилно. Трябва да имате най-малко 5 основни хранения на ден.

Тридневна тренировъчна програма за начинаещи

Тази тридневна тренировъчна програма за начинаещи е проектирана, така че да може да натовари всяка мускулна група с основни комбинирани упражнения веднъж седмично. Всяка отделна тренировка се състои от 4-6 упражнения.

Тренировка за рамена за начинаещи

Тази тренировка е съставена от четири упражнения, общо девет серии. Тренировъчната програма е проектирана за начинаещи, които целят покачване на мускулна маса в областта на раменете. Изпълнявайте тренировката веднъж седмично.