Тренировки за маса

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Тренировка за гръб на Радослав Ангелов

Казвам се Радослав Ангелов, роден съм 1989 г. Занимавам се професионално с културизъм от 2010 г., още с дебюта си спечелих сребърен медал в категория Мъже до 70 кг (при лично тегло 63кг), седмица по късно станах победител на квалификацията за национален отбор в категория Мъже до 65 кг.

Петдневна тренировъчна програма с приоритет на гърба и гърдите

Тази петдневна тренировъчна програма за мускулна маса с приоритет на гърба и гърдите е предназначена за мъже с доста години системни тренировки. Програмата е тежка и изисква добра техника на изпълнение, добро хранене и отлично възстановяване. Целта е да се натрупа повече мускулна маса в областта на гърба и гърдите.

Тренировка за мускулна маса с приоритет на гърдите

Този вид тренировъчна програма е предназначена за мъже с една и повече години системни тренировки. Подборът на упражненията е направен така, че да се акцентира върху гърдите. Тренировъчния сплит е четири дневен като се тренират гърдите два пъти - първия с бицепс, а втория с рамената.

 Лицеви опори. Подобри постиженията си само за 30 дни

Все би искал да прави по 100 лицеви опори на един път, може би и вие. Голяма част от хората не могат да направят дори и 50 лицеви. В тази статия ще ви напишеш как може да си подобрите постиженията двойно само за един месец.

Тренировка за увеличаване размера на коремната преса

Тази усъвършенствана тренировка за коремната преса е предназначен за увеличаване на размера на коремните мускули, което ги прави по-добре оформени и по-видими. Тренировката се извършва два пъти в седмицата, с поне 2 дена почивка между сесиите.