Тренировки за маса

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Тренировка тип: Сила, Мускулна Маса, Изгаряне на Мазнини

Тренировка тип: Сила, Мускулна Маса, Изгаряне на Мазнини ще ви помогне да изградите мускулна маса и сила като се съсредоточите върху три различни подхода, които ще се използват в една тренировка. A именно: Сила, Мускулна маса, Изгаряне на мазнини

Три тренировки с дъмбели

Претъпканите зали с хора е най-лошия кошмар за един бодибилдър. Особено когато те са зле оборудвани с една или две лежанки и с недостиг не щанги и тежести. Когато сте в ситуация с прекалено много начинаещи и зле оборудвани фитнес зали, идва момента да импровизирате и да направите много добра тренировка само с дъмбели.

DC Тренировка - Част 2

DC тренировката се изпълнява с удължени серии. Тренирате с една и съща тежест. Правите примерно 8 повторения, почивате 10-15 секунди, правите 3 повторения, пак почивате 10-15 секунди и след това правите едно повторение. По този начин стимулирате мускулния растеж и увеличавате силата.

DC Тренировка - Част 1

DC тренировката е коренно различна от това, което сте правили до сега във фитнеса. Тя набляга на големите тежести и малкото повторения. Освен това се правят и малко серии за дадена мускулна група. Искам да отбележа, че този вид тренировка не е за начинаещи. Главната цел на тренировката е качване на маса и сила за кратък период от време. Трябва да имате доста тренировъчен стаж зад гърба си.

По-плътни бедра два пъти седмично

Тази тренировка е разделена на две части. За да се натоварят максимално целите крака са нужни много упражнения и време и е най-добре да се разделят на 2 тренировки. Първата част акцентира върху предно бедро и прасци, а втората за задно бедро,глутеус и прасци. Едната може да бъде в вторник а другата в петък.