Тренировки

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Какви упражнения да правим и да избягваме по време на бременност

Колкото по-активни сте по време на бременност, толкова по-лесно ще бъде да се адаптирате към наддаването на теглото ви и към промяната на формата на тялото ви. Освен това спортуването по време на бременност ще увеличи шансовете за естествено раждане, ще намали риска от гестационен диабет и хипертония, ще ви помогне да се върнете във форма по-бързо след раждането.

Петдневна тренировка за отслабване за жени

Ако искате да свалите няколко килограма, но досега не сте били във фитнес център, погледнете тази програма. Програмата е подходяща за дами без фитнес опит.

Тренировка за дупе и бедра в домашни условия

В тази статия ще ви покажем една тренировка за дупе и бедра в домашни условия. Ще научите какви упражнения трябва да правите, за да стегнете дупето и бедрата и как да ги изпълнявате правилно.

Четиридневна фитнес тренировка за амбициозни жени

Ако все още не сте си намерили подходяща тренировъчна програма за вас, която да акцентира на краката, дупето и корема, спрете да търсите. Тази тренировъчна програма е подходяща за вас.

Тридневна фитнес тренировка за жени

Тренировъчната програма е съставена от три дни. Първия ден се акцентира на долната част на тялото, втория ден на горната, а третият само на кардио дейност. Почивката между сериите е около 60 секунди.