Тренировка за корем за жени - по-плосък корем само за 8 седмици

Тренировка за корем за жени - по-плосък корем само за 8 седмици

Жени: искате да имате така мечтания плосък корем? Комбинирайте тази тренировка за корем с правилен хранителен режим и кардио и ще постигнете целта си много бързо.

 

 • Основна цел: изгаряне на мазнини
 • Тип на тренировката: единична мускулна група
 • Ниво на тренировката: начинаещи
 • Дни в седмицата: два
 • Нужно оборудване: дъмбели
 • Пол: жени

Описание на тренировката

Време е да направите плосък корем! Комбинирайте тази 8 седмична тренировка за корем с включена диета и кардио съвети, и ще изградите твърд корем , докато изгаряте излишните мазнини от областта на корема си.

Интензивност

Изпълнявайте тази тренировка за корем 2-3 пъти на седмица след вашите силови тренировки. Тренировката може да се изпълнява в почивните ви дни или в дните, когато правите кардио.  

 


Препоръчани хранителни добавки

Yamamoto® Nutrition Ai-BURN® 120 капсули

Yamamoto® Nutrition Ai-BURN®  е хранителна добавка за контрол на апетита и за намаляване на излишните мазнини. 

 

Yamamoto® Nutrition L-Carnitine 1000 , 90 таблетки

Yamamoto® Nutrition L-Carnitine преобразува мазнините в енергия и стимулира изграждането на мускулна маса.


 

Кардио

Правете по 3-4 пъти кардио тренировки на седмица в продължение на 20 до 30 минути за една сесия. Изберете, която форма на кардио предпочитате, от ходене до спринт, плуване, колоездене. Най-важното нещо, което трябва да запомните е, че кардио трябва да бъде приятно. Най-важното нещо е да изгаряте калории. Хубавата коремна преса се прави в кухнята, диета върши повечето работа.   

Може да правите кардио сутрин на гладно, в почивните дни (в дните без силови тренировки) или след силовите тренировки. Повече за кардиото може да прочетете тук.

Изгради диетата си

Да ядете по-малко не е напълно достатъчно. За да сте здрави и да изглеждате добре, вие трябва да сте сигурни, че консумирате правилните храни. Много жени не ядът достатъчно протеини и здравословни мазнини и са склонни да станат кльощави, и да не изглеждат добре.

Ето някои съвети, които могат да ви помогнат да изградите вашата диета , така че да изглеждате добре:  

Калории - Ако търсите начин, за да изгаряте мазнини, започнете да консумирате около 1800 калории на ден. Вашата цел е да изгаряте около 1,5 до 2 кг мазнини на седмица. Ако отслабнете по-бързо, има голяма вероятност да губите мускулна маса. Резултатът няма да ви хареса. Вие ще отслабнете, но няма да изглеждате добре. Така че не бързайте да губите тегло прекалено бързо!  

Ако не успеете да намалите теглото си при прием на 1800 калории на ден, намалете ги на 1600. Поддържайте тези калории в продължение на 2 седмици и след това преценете дали имате прогрес. 

 Протеин - Уверете се, че консумирате най-малко 100 грама протеин на ден. Протеинът помага да се запази, възстанови и изгради мускулната тъкан. Много жени подценяват важността на протеина.. Добър източник на протеин са: пилешко, пуешко, телешко, риба, белтъци, обезмаслена извара.  

 Здравословни мазнини - Уверете се, че най-малко 20% от калориите идват от здравословните мазнини. Здравословните мазнини са от съществено значение за правилното функциониране на хормоните, функциите на мозъка, загуба на мазнини и много повече.  

 Въглехидратиопитайте се да избягвате въглехидрати като бял хляб, захар, тестени изделия, сладкиши и др. Набавяйте си въглехидратите от овесени ядки, ориз, плодове, зеленчуци. 

 

Тренировка за коремната преса: Седмици 1-4

УпражнениеСерииПовторения
Молитва с кабели 3 15-25
Планк 3 30-60 сек.
Повдигане на краката (Knees Raise, Legs Raise) 3 10-20
Коремни преси на римско столче  (Crunches) 3 10-20

 

 

Тренировка за коремната преса: Седмици 5-8

УпражнениеСерииПовторения
Молитва с кабели 3 15-25
Планк с вдигнати крака на пейка 3 60 сек.
Повдигане на краката от вис (Knees Raise, Legs Raise) 3 15-20
Коремни преси на римско столче с тежест (Crunches) 3 15-20

 


Искате ли да изготвим за Вас персонална тренировъчна програма и/или хранителен режим, да следим развитието Ви и заедно да постигнем желаните от Вас резултати?

 

 

Научете повече за услугите

 

Повечето хора имат изоставащи мускулни групи, на които трябва да се обърне по-детайлно внимание, за да се изгради красиво и симетрично тяло, затова Вие се нуждаете от специално изготвена тренировъчна програма, която е:

 

 • Създадена за вашите цели и възможности
 • В съответствие с вашето тренировъчно ниво
 • Съобразена с начина Ви на живот
 • Съобразена със заболявания ако имате такива
 • Комуникация и следене на резултатите в рамките на 30 дни

 

Трябва да знаете, че няма универсален начин на трениране, който да даде еднакво добри резултати при различните хора. Всеки има различни генетични предпоставки, които определят развитието на тялото му. Затова Вие се нуждаете индивидуална тренировъчна програма съобразена с начина Ви на живот, вашите цели, тренировъчния Ви стаж и свободното време, с което разполагате. Ние може да изготвим специално за Вас тренировъчна програма. За повече информация, пишете ни на лично съобщение в контактната форма, на е-мейл info@4fitness.bg или натиснете върху снимката. 

 

Какво ще получите?

 

 • Описание на тренировъчната програма - какво и как да тренирате. Техника на изпълнение на всяко упражнение.
 • Линк към всяко едно упражнение, как се изпълнява, колко серии и повторения.
 • Времето за почивка между сериите и отделните упражнения.
 • Акцент на определени мускулни групи ако е необходимо.
 • Различни тренировъчни методики.
 • Комуникация и следене на резултатите в рамките на 30 дни

 

 

Научете повече за услугите

 


Препоръчани хранителни добавки

Yamamoto® Nutrition Ai-BURN® 120 капсули

Yamamoto® Nutrition Ai-BURN®  е хранителна добавка за контрол на апетита и за намаляване на излишните мазнини. 

 

Yamamoto® Nutrition L-Carnitine 1000 , 90 таблетки

Yamamoto® Nutrition L-Carnitine преобразува мазнините в енергия и стимулира изграждането на мускулна маса.


 

За направата на всяка статия влагаме много труд, усилия и време, за да може да Ви поднесем достоверна и лесна за разбиране статия. Ако статията Ви е била полезна, моля да я споделите в социалните мрежи, за да достигне до повече хора. Не забравяйте да ни последвате в Instagram и да харесате нашата страница във Facebook.  Благодаря ви!

 • Хранителен режим

  Когато начинът ви на хранене е съобразен с начина ви на живот, вашите цели, тренировъчния ви стаж и свободното време, с което разполагате, вие ще постигнете желаните резултати. Затова вие се нуждаете от индивидуален хранителен режим.

 • Комплексна програма

  Когато тренировъчната програма, хранителният режим и точните хранителни добавки се комбинират със следене на резултатите и оптимизиране на процеса, резултатите ще се постигнат по-лесно и ефекта ще е много по-голям.

 • Тренировъчна програма

  Повечето хора имат изоставащи мускулни групи, на които трябва да се обърне по-детайлно внимание, за да се изгради красиво и симетрично тяло, затова вие се нуждаете от специално изготвена тренировъчна програма.

 • Супер Абонамент

  Супер Абонамент включва хранителен режим, тренировъчна програма, консултация за прием на хранителни добавки, всекидневни консултации, следене на резултатите и оптимизиране на процеса в рамките на 3 месеца.