Тренировки за релеф

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
12 седмина тренировъчна програма и хранителен режим за загуба на мазнини

Ако си търсите тренировъчна програма и хранителен режим, с помощта на които да свалите излишните мазнини и да качите нова мускулна маса, може да пробвате тази програма.

Фитнес тренировъчна програма за релеф и мускулна маса

Тази фитнес тренировъчна програма е предназначена на напреднали бодибилдъри, които искат да изчистят излишните мазнини и същевременно да качат мускулна маса. Проектирана е така, че за четири дни да се минат всички мускулни групи, след което да се почине един ден и повтаряме отново цикъла.

Достатъчно ли е кардиото за изгаряне на мазнините

Когато лятото наближи, много хора искат са свалят излишните мазнини, натрупани през зимния период. Кардиото е чудесно за поддържането на тонус и здраво тяло, но не е достатъчно за сваляне на килограми. Ако искате да отслабнете отделете време за тялото си, спазвайте подходяща диета, защото няма да стане с гладуване и с кардио.

Тренировка за гръб на Радослав Ангелов

Казвам се Радослав Ангелов, роден съм 1989 г. Занимавам се професионално с културизъм от 2010 г., още с дебюта си спечелих сребърен медал в категория Мъже до 70 кг (при лично тегло 63кг), седмица по късно станах победител на квалификацията за национален отбор в категория Мъже до 65 кг.През 2013 година станах републикански и след това балкански шампион по културизъм до 70кг.

Тренировка за ръце с кабели

Високо интензивна тренировка за бицепс и трицепс. Изпълнението на упражненията е изолирано, което не ви позволява да си мърдате много ръцете. Не може да си помагате с тялото, а работите само с трицепса и бицепса. Изпълнете първо упражненията за трицепс, след това за бицепс. Не тренирайте до отказ. Спрете тогава, когато усещате, че няма да можете да направите още едно повторение.