Тренировки за релеф

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Петдневна тренировка за отслабване за мъже

Тази програма е предназначена за мъже с доста години системни тренировки. Програмата е тежка и изисква добра техника на изпълнение, добро хранене и отлично възстановяване. В тази статия сме написали тренировъчния план, хранителния режим и кои са ви необходимите добавки.

Гарантирано отслабване за хора разполагащи с време

Тренировъчната програма е шест дневна. Като първите три дена се прави т.н "тежка" тренировка , а другите три "лека". Корема го правете по 2 до 3 пъти седмично. По ваш избор в кои дни, и кои упражнения да правите. Ние ви препоръчваме повдигане на кракато от вис и коремни преси.

Бързо и лесно отслабване само за 3 дни седмично

Почивката между серийте е 60 секунди. Между различните упражнения се допуска до 2 минути почивка. Опитайте се да работите с максималната тежест с която можете да изпълните броя указани повторения. Старайте се да изпълнявате правилно упражненията.

Достатъчно ли е кардиото за изгаряне на мазнините

Когато лятото наближи, много хора искат са свалят излишните мазнини, натрупани през зимния период. Кардиото е чудесно за поддържането на тонус и здраво тяло, но не е достатъчно за сваляне на килограми. Ако искате да отслабнете отделете време за тялото си, спазвайте подходяща диета, защото няма да стане с гладуване и с кардио.

Тридневна тренировка за отслабване (за средно напреднали)

Почивката между сериите е 60 секунди. Между различните упражнения се допуска до 2 минути почивка. Опитайте се да работите с максималната тежест с която можете да изпълните броя указани повторения. Старайте се да изпълнявате правилно упражненията.