Тренировки за релеф

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Петдневна тренировка за отслабване за мъже

Тази програма е предназначена за мъже с доста години системни тренировки. Програмата е тежка и изисква добра техника на изпълнение, добро хранене и отлично възстановяване. В тази статия сме написали тренировъчния план, хранителния режим и кои са ви необходимите добавки.

Фитнес тренировъчна програма за релеф и мускулна маса

Тази фитнес тренировъчна програма е предназначена на напреднали бодибилдъри, които искат да изчистят излишните мазнини и същевременно да качат мускулна маса. Проектирана е така, че за четири дни да се минат всички мускулни групи, след което да се почине един ден и повтаряме отново цикъла.

Тридневна тренировка за отслабване (за средно напреднали)

Почивката между сериите е 60 секунди. Между различните упражнения се допуска до 2 минути почивка. Опитайте се да работите с максималната тежест с която можете да изпълните броя указани повторения. Старайте се да изпълнявате правилно упражненията.

Интензивна тренировка за отслабване

Тази интензивна тренировъчна програма акцентира на всички мускулни групи два пъти в седмицата. За три дни тренирате цялото тяло, почивате един ден и отново завъртате всички мускулни групи. Използвайте тази тренировъчна програма за изгаряне на мазнини и орелефяване.

Гарантирано отслабване за хора разполагащи с време

Тренировъчната програма е шест дневна. Като първите три дена се прави т.н "тежка" тренировка , а другите три "лека". Корема го правете по 2 до 3 пъти седмично. По ваш избор в кои дни, и кои упражнения да правите. Ние ви препоръчваме повдигане на кракато от вис и коремни преси.