Тренировки

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Тренировка за гърди в суперсерии

Суперсериите ще ви помогнат да се напомпате повече и да приключите тренировката си по-бързо. Освен това ще тренирате по-интензивно, което означава, че вашите мускули ще растат повече по време на възстановителния период.

Пет съвета за изграждане на по-големи бицепси

В тази статия ще видите как да направите по-големи и по-масивни бицепси. Какво е значението на хвата при упражненията, защо трябва да правим стречинг. Освен това как да..

Четири седмична фитнес тренировъчна програма за начинаещи

Тази четири седмична фитнес тренировъчна програма е предназначена за абсолютно начинаещи във фитнеса или за хора, които не са тренирали много време и сега започват отново.

5 най-добри упражнения за лесно качващите килограми - Ендоморфи

Има три основни типа на тялото - ектоморфи, мезоморфи и ендоморфи. Различните видове тяло изискват различни методи на трениране. В тази статия ще разберете кои на най-добрите упражнения за лесно качващите килограми - Ендоморфи.

5 най-добри упражнения за трудно качващите килограми - Ектоморфи

Има три основни типа на тялото - ектоморфи, мезоморфи и ендоморфи. Различните видове тяло изискват различни методи на трениране. В тази статия ще разберете кои на най-добрите упражнения за трудно качващите килограми - Ектоморфи.