Тренировки

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Кои са най-честите причини краката ви да изостават

Повечето хора, които ходят на фитнес имат изоставащи мускулни групи, може би и вие. В тази статия ще разгледаме основните причини, поради които ви изостават мускулите на краката.

Значението на стречинга във фитнеса и за здравето

Стречингът е много важна част от всяка една фитнес тренировка. Стотици изследвания са доказали ползите му за здравето. Този тип упражнения увеличават гъвкавостта, подобряват както спортните постижения така и стойката на човека.

Фитнес тренировъчна програма за релеф и мускулна маса

Тази фитнес тренировъчна програма е предназначена на напреднали бодибилдъри, които искат да изчистят излишните мазнини и същевременно да качат мускулна маса. Проектирана е така, че за четири дни да се минат всички мускулни групи, след което да се почине един ден и повтаряме отново цикъла.

Суперсерии - какво са те и как да ги използваме

Освен че суперсериите са много добър метод за трениране, те насърчават по-голямо активиране на мускулни влакна и създават "шок" в мускулите, което води до нов мускулен растеж.

Първи стъпки във фитнеса

Това е програма за абсолютни начинаещи във фитнеса. Тя включва по едно упражнение за всяка мускулна група.Старайте се да изпълнявате правилно упражненията.